Steam dahil çoğu hesap çalındı

dekart

Yoctopat
Daha fazla  
Daha önce bilgisayarıma indirdiğim PES 21'i aynı siteden aynı şekilde yükledim ilk yüklediğimd ehiçbir sorun olmamıştı ama dün yüklediğimde bilgisayarıma trojan virüs bulaştı ve Discord Microsoft Steam Growtopia gibi bir sürü uygulamada hesabım çalındı forumlardaki açılan konulara baktığımda.

Dosyaları silip ESET ile tarama yaptım çıkan her şeyi sildim format atma imkanım yok bu trojanları silmeme rağmen tekrar ileride bir sorun oluşturur mu içimi nasıl rahatlatabilirim?

Evet oluşturma imkanı var.Bir de Kaspersky dene.En temizi format yoksa daha çok zarar verir söyleyeyim sana.System32 gibi dosyalara kendini kopyaladıysa çözüm format.

Malwarebytes, HitmanPro, AdwCleaner temizleyebilir, hepsini kullanmanı öneririm.

hocam zaen malwarebytes ve eset kullandım ama hala pc de kaldımı onu görmek istiyorum

Aynı durumu yaklaşık bir yıl önce bende yaşadım. Antivirüs uygulamaları işe yaramadığı için PC' yi formatladım .PC'yi formatladıktan sonra Discord'u telefonumdan mail yardımıyla kurtardım. Bu kolaydı, fakat Steam hesabınızın maili bile değiştiyse işiniz zor. Steam'i kurtarmak için Steam Destek ile iletişime geçmelisiniz ve hesabın sizin olduğunu anlamaları için daha önceden aldığınız bir oyunun sizin mailinize gelen fişini ekran görüntüsü alıp atmanız lazım. Ben o sayede kurtardım. Epic konusuna gelirsek, Epic hesabım çalınmamıştı, o yüzden bir yorum yapamıyacağım.

Boşta işlemci kullanımı kaç.
%27 %30 CİVARİ

zaten öyle yaptım steam için ama içinde kayıtlı kredi kartım var dı umarım 1 gün içerisinde birşey gerçekleşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…