Steam DCS World indirmesi 2 GB kala durdu ve inmiyor

404353

Decapat
Makaleler
2
Hepinize merhaba, Steam'de DCS World oyunun indirirken 38 GB'lik oyun 36 GB'ye geldiğinde durdu ve "devam et" butonuna bastım ve tam devam eder gibi olup kesiliyor.
Not: Bu tek bu oyunda oldu, denedim, başka oyunda öyle bir sorun yok onda ve bilgisayarı defalarca da yeniden başlattım.

Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Steam - Ayarlar - İndirilenler - İndirme Bölgesi - Konumunuza Çok Uzak Olmayan Yabancı Bir Ülke Seçin.

2- Steam - Ayarlar - İndirilenler - Önbelleği Temizle - Tamam - Steam Yeniden Başlat.

3- Steam - Ayarlar - İndirilenler - Bant Genişliği - Sınırsız Olarak Ayarla.

4- Steam Dosya Konumu - Steamapps - Common - İndirmede problem yaşadığınız oyunun 0 KB boyutunda olan klasörünü silin.

5- Steam - Ayarlar - İndirmeler - Kütüphane Klasörleri - Kütüphane Klasörü Ekle - İndirmek için başka bir disk seçin.

6- Steami yönetici olarak çalıştırın.

7- Bilgisayarım - Program Files - Steam - Steam klasörüne sağ tıklayın ve özellikleri açın - Salt Okunur seçeneğinin yanında bulunan tiki kaldırın ve Uygula butonuna tıklayın.

Aklıma gelenler bunlar. Umarım faydalı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…