Steam Deck için MicroSD karta Windows 11 kurulur mu?

RaveN Tattoo

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam, Steam Deck sahibiyim ve 512 GB'lık hafızasını Dual boot ile düşürmek istemiyorum. 512 GB hafızalı bir SD kart ile Windows kursam oraya da Windows için oyunları kursam performans çok düşer mi sistemde sıkıntılar yaşar mıyım? 1TB'lık SSD alıp takanlarda var fakat ben bulamadım o SSD'lerden.

Almayı düşündüğüm kart bu bu arada daha iyisi varsa tavsiyelerinizi de alabilirim eğer kurmak mantıklıysa.

Hocam 2bine SD kart almak çok mantıklı olmayabilir, harici ssd ile istediğiniz zaman windows bootable hale getirebilirsiniz aslında.
Performans anlamında mı mantıksız olabilir? Ya cihaz taşınabilir bir cihaz olunca o şekilde bir kablolu sisteme muhtaç kılmak istemiyorum. Acaba kendi içindeki ssd ye windows kurup 128gb lık bir sd card var ona da steamos kursam nasıl olur? Videoları izliyorum boot sürelerinde oyun açılışlarında maximum 2 katı fazla bekletiyor bunun ötesinde başka bir zararı yoksa mesela FPS 60 verecekken 30 verecek gibi zararları yoksa ben beklerim 20 saniye daha fazla beklemekten zarar gelmez heralde. Elimde ki SD kart bu: https://www.hepsiburada.com/sandisk...28g-gn6gn-p-HBV000011BCE3?magaza=GpnTeknoloji

Performans ve fiyat anlamında çok mantıksız geldi ama kablo kısmında da haklısınız. Tamamen seçim meselesi şu an

Yorumlardaki hızlara bakarak diyorum ki aynı fiyata en azından 100/60 SD kart alınabilir. Sizin linkteki teste göre 30/60 W R var o sd kartta.

https://www.amazon.com.tr/dp/B07P7M6K35?tag=akakceprime-21&th=1

Son düzenleme:
Hadi ya o kadar düşük mü? Açıklamalarda fakrlı yazıyordu. Önerebileceğiniz bir başka sd kar var mı peki? Birde performans FPS değerlerine yansır mı?

Aslında 1TB lık bir SSD almak istiyorumda uyumlu olanı bulamadım türkiye de

200/140 diyor lakin bu kadar fiyatlara çıkmak ne kadar mantıklı bilinmez. İşin sonu harici SSD olacak gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…