Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #1 Selam arkadaşlar. Steam Deck almayı planlıyorum. Masaüstü modunu kullanmak için bir taşınabilir monitör almayı planlıyorum. Ama fiyatları hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem ne kadar az olursa o kadar iyi.
Selam arkadaşlar. Steam Deck almayı planlıyorum. Masaüstü modunu kullanmak için bir taşınabilir monitör almayı planlıyorum. Ama fiyatları hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem ne kadar az olursa o kadar iyi.
Uxhsx Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 196 7 Haziran 2023 #2 knk steam deck monitö ile oynamak içinuygun bir konsol değil
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #3 Uxhsx dedi: knk steam deck monitö ile oynamak içinuygun bir konsol değil Genişletmek için tıkla... Masaüstü modu var. Onu kullanmak için monitör almak istiyorum. Bir SD karta Windows kuracağım ve küçük bir laptop gibi kullanacağım.
Uxhsx dedi: knk steam deck monitö ile oynamak içinuygun bir konsol değil Genişletmek için tıkla... Masaüstü modu var. Onu kullanmak için monitör almak istiyorum. Bir SD karta Windows kuracağım ve küçük bir laptop gibi kullanacağım.
Uxhsx Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 196 10 Haziran 2023 #4 Paradoxy dedi: Masaüstü modu var. Onu kullanmak için monitör almak istiyorum. Bir SD karta Windows kuracağım ve küçük bir laptop gibi kullanacağım Genişletmek için tıkla... Bence Steam denk alma varsa da satıp direk laptop al çünkü Windows steam denk te iyi çalışmıyor sadece Steam için tasarlanan bir konsol
Paradoxy dedi: Masaüstü modu var. Onu kullanmak için monitör almak istiyorum. Bir SD karta Windows kuracağım ve küçük bir laptop gibi kullanacağım Genişletmek için tıkla... Bence Steam denk alma varsa da satıp direk laptop al çünkü Windows steam denk te iyi çalışmıyor sadece Steam için tasarlanan bir konsol