L Löklök55 Yoctopat Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:24 #1 Steam Deck'im siyah ekran veriyor. Açmaya çalışınca fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor. Dış ekrana bağlayınca da hiçbir şey olmuyor. Steam destek ile iletişime geçtim. Bana tamir edecek bir yere götürün dediler. İstanbul'da nerede tamir edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 11:08
Steam Deck'im siyah ekran veriyor. Açmaya çalışınca fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor. Dış ekrana bağlayınca da hiçbir şey olmuyor. Steam destek ile iletişime geçtim. Bana tamir edecek bir yere götürün dediler. İstanbul'da nerede tamir edebilirim?
rainman23 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.856 Çözümler 2 Bugün 09:32 #2 Reddit'te sorun olmadı konu açıp. Tamirci olarak bilmediğimden yardımcı olamayacağım. Steam Deck subreddit'i: Reddit - The heart of the internet www.reddit.com Artı 0 Eksi
Reddit'te sorun olmadı konu açıp. Tamirci olarak bilmediğimden yardımcı olamayacağım. Steam Deck subreddit'i: Reddit - The heart of the internet www.reddit.com
KS KS L Löklök55 Yoctopat Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:37 #3 rainman23 dedi: Reddit'te sorun olmadı konu açıp. Tamirci olarak bilmediğimden yardımcı olamayacağım. Steam Deck subreddit'i: Reddit - The heart of the internet www.reddit.com Genişletmek için tıkla... Benzer sorunu olan insanlar gördüm ve çözüm şekilleri steam desteğin söylediği ile aynı şeylerdi Artı 0 Eksi
rainman23 dedi: Reddit'te sorun olmadı konu açıp. Tamirci olarak bilmediğimden yardımcı olamayacağım. Steam Deck subreddit'i: Reddit - The heart of the internet www.reddit.com Genişletmek için tıkla... Benzer sorunu olan insanlar gördüm ve çözüm şekilleri steam desteğin söylediği ile aynı şeylerdi