General47 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #1 Kendime el konsolu alacağım, bana Steam Deck LCD'nin fiyatı uygun geldi sizce alınır mı?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 16 Haziran 2024 #2 Alınır. Zaten Steam deck tarzı konsollar indie oyunlara daha uygun. İstersen rog ally al istersen steam deck ikiside ağır oyunlarda max 2 saat götürüyor o yüzden 10 bin TL fazla verip rog ally almaktansa steam deck daha mantıklı.
Alınır. Zaten Steam deck tarzı konsollar indie oyunlara daha uygun. İstersen rog ally al istersen steam deck ikiside ağır oyunlarda max 2 saat götürüyor o yüzden 10 bin TL fazla verip rog ally almaktansa steam deck daha mantıklı.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.412 Çözümler 15 16 Haziran 2024 #3 General47 dedi: Kendime el konsolu alacağım, bana Steam Deck LCD'nin fiyatı uygun geldi sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.
General47 dedi: Kendime el konsolu alacağım, bana Steam Deck LCD'nin fiyatı uygun geldi sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.