Xbox-X, PS5'e göre daha mantıklı geldi bana; çünkü oyunlar -bence- Xbox kütüphanesinde daha iyi. Şu an hem Xbox Game Pass hem de psplus üyesiyim, Xbox'takileri daha çok oynamışım (PC'de).
PS5 yerine Xbox-X alsaydım daha iyi olurdu diyorum. Ama PS5'in yanına Xbox-X de alacağım muhtemelen, o zaman PS5'i daha az kullanırım sanırım. Deck'i bunlarla kıyaslamıyorum çünkü deck bahçede, terasta, yatakta oyun oynamak için bana göre.
Ben şimdiye kadar (yaşım 41) çok fazla garanti kullanan-servis kullanan biri olmadım. Herhangi bir telefonum, televizyonum, bir cihazım bozulmadı, benim şansımdır belki de. Bir tek Lenovo iş Notebook'umda pil sorunu oldu, sadece bunu garantiden değiştirdim. Steam için herhangi bir sorun yaşamadım, açıkçası fiziksel kırılmalar harici yaşayabileceğim sorunları da garantiye göndermektense kendim çözerim diye düşünüyorum. Deck'te fiziksel (kırılma, yamulma, kopma vs) sorunlar olmadığı sürece kendin çözersin her şeyi, zaten fiziksel bu hatalar da muhtemelen garanti kapsamına girmeyebilir (emin değilim).
Bu durumlar çok kişisel gözleme dayalı oldu, yazdıklarım sana uyabilir ya da uymayabilir. Durumun varsa al gitsin çok düşündükçe işin içinden çıkamazsın.