Herkese merhaba, ben almak için Steam Deck düşünmüştüm, fakat Türkiye pazarına girdi mi hala anlamadım. İnternette birkaç yerde yurt dışından geldiğine dair yorumlar vardı fakat Türkiye garantili alabileceğim bir yer var mı acaba?
Edit: Srmelectronic satıcısı 512 GB versiyonu Hepsiburada üzerinden 23200TL'ye satıyor acaba Türkiye ürünü mü garantisini var mı güvenilir midir bilen var mı?
Hepsiburada'daki Türkiye garantili değildir büyük ihtimal. Ürünün tr satışı yok diye biliyorum ithalatçı garantili olabilir. Steam'in kendi sitesinde de var ama tr ye yoktur herhalde.
En ucuz Asus Rog Ally Extreme 8 Çekirdekli 512 GB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Ally Extreme 8 Çekirdekli 512 GB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 26.599,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Rog Ally Extreme 8 Çekirdekli 512 GB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Ally Extreme 8 Çekirdekli 512 GB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 26.599,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam ben anlamadım bunun ne kadar ucuz olduğunu ve araştırdım aynı satıcı sahibindende ikinci el olarak aynı fiyata satıyor bu ürünü.
Ayrıca ürün teşhir.
Rog Ally alınmaz. Steam Deck en iyi seçenek. Diğerleri Windows kullanan mobil bilgisayarlar. Optimizasyon açısından hepsi tırt cihazlar. Steam Deck donanım olarak daha düşük olsa da daha iyi performans sunuyor. Fiyat olarak da daha avantajlı.