Steam Deck nereden alınır?

slayerdutch

Hectopat
Makaleler
8
Steam Deck sonunda çıktı. Ben de Steam Deck sahibi olmak istiyorum ancak nereden alabilirim? Şu anlık sadece yurt dışından mı alabilirim?

Buradan önce ayırtarak almanız lazım sınırlı üretim olacak.

Ülkemiz için satış/rezervasyon şu an için mevcut değil (yakın zamanda olacak gibi de gözükmüyor). Amerikapostam, vb. tarzı siteler aracılığıyla ya da yurt dışında yaşayan bir tanıdığınızla alabilirsiniz.

yurtdışından tanıdık veya akraban varsa olabilir.

Steam Deck sonunda çıktı. Ben de Steam Deck sahibi olmak istiyorum ancak nereden alabilirim? Şu anlık sadece yurt dışından mı alabilirim?

Yurt dışından tanıdığınız varsa rica edebilirsiniz. Ama Türkiye'ye yakın zamanda gelceğini sanmıyorum bu konuda biraz geriyiz.

Yurt dışından tanıdığınız varsa rica edebilirsiniz. Ama Türkiye'ye yakın zamanda gelceğini sanmıyorum bu konuda biraz geriyiz.

Oyun sektöründeki cihazların ülkeye geç gelmesinin ya da gelmemesinin nedeni korsan oyun hocam. Xbox bile One nesliyle Türkiyeye. Nintendo korsan yüzünden çekilmişti yıllar önce. Steam Deckin farklı bir durumu var, eğer Valve satış potansiyeli görürse getirecektir ama şimdilik üretimi sınırlı tutacakları için önceliği daha çok kazanacağı pazarlara veriyor. Türkiyeden kazandıkları AB ve ABD pazarlarına kıyasla epey düşük zaten.

Amerikapostam'dan baktım ama bulamadım.

Halam yurt dışında yaşıyor. Belki ondan isteyebilirim.

Yurtdışındna ilk başta ayırtman gerekiyor en az 5 euro harcanmış yurt dışı hesabın olmask gerekiyor ayırttırdıktan 1 2 hafta sonra parasını ödüyorsun ve cihazı gönderiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…