Steam Deck OLED 1TB vs PS5 Pro

Rs.YnsV3

Centipat
Daha fazla  
Herkese selamlar, sizce konfor açısından hangisi daha iyi olur? (Steam kütüphanem var ama PlayStation olursa da sorun olmaz sadece baştan kütüphane dizmem gerekecek PlayStation için.)
Siz ne önerirsiniz? Steam Deck OLED kullananlar memnun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Deck kullandım uzun bir süre. Performansı memnun etmiyor bir yerden sonra. AAA oyuncusu olduğum için cihaz tıkanıyor bir yerden sonra. PS5 Pro ile karşılaştırılmaması lazım. Ha indie oyun oynayan biriyseniz harika bir cihaz.

Ben olsam eğer şimdi almanız zorunlu değil veya daha şimdi almayacaksınız Steam Machine'i beklerdim herhalde. Hem Steam Deck'in hem de PS5'in en iyi yönlerinin buluşmuş hali gibi bir şey. Valve'ın size verdiği rahatlık sayesinde istediğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz, korsan oyunlardan emülatörlere oradan Windows yüklemeye kadar. Donanımının da kağıt üzerinde PS5 Pro'dan pek aşağı kalır bir yanı da yok.

He eğer şimdi alacaksanız, net PS5 Pro. Steam Deck'i bayağı beğensem de oyun oynama rahatlığı olarak her türlü Steam Deck'ten üstün. GTA 6'yı da ilk çıktığında en iyi şekilde bu konsolda deneyim edeceğiniz de çabası.

Ne tür oyunlar oynamayı amaçladığınıza göre değişir diye düşünüyorum. AAA oyunlar daha çok oynuyorsanız PS5 Pro çok daha mantıklı, sadece taşınabilirlik yüzünden Steam Deck düşünüyorsanız onun yerine eğer düzgün bir internet bağlantınız varsa PS Portal alabilirsiniz. Steam Deck şarj süresi de yetersiz diye duymuştum zaten AAA oyun oynamak amacındaysanız muhtemelen düşük grafiklerle düşük pil ömrüyle çok keyifli olmayacaktır.

Ben olsam eğer şimdi almanız zorunlu değil veya daha şimdi almayacaksınız Steam Machine'i beklerdim herhalde. Hem Steam Deck'in hem de PS5'in en iyi yönlerinin buluşmuş hali gibi bir şey. Valve'ın size verdiği rahatlık sayesinde istediğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz, korsan oyunlardan emülatörlere oradan Windows yüklemeye kadar. Donanımının da kağıt üzerinde PS5 Pro'dan pek aşağı kalır bir yanı da yok.

He eğer şimdi alacaksanız, net PS5 Pro. Steam Deck'i bayağı beğensem de oyun oynama rahatlığı olarak her türlü Steam Deck'ten üstün. GTA 6'yı da ilk çıktığında en iyi şekilde bu konsolda deneyim edeceğiniz de çabası.

Steam Machine'nin çıkış tarihi belirlendi mi ki? Ha bir de şu an zaten almayacağım konsol falan yani beklemedeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı