Steam Deck OLED alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar Steam Deck OLED almayi düşünüyorum, forumda bu cihazi kulanan var mı, ben eski oyunlari oynamak icin almak istiyorum, Mafia 2, Need for Speed the run, Most Wanted, metal Gear Solid 3 ve emülatör yükleyip eski oyunlari oynamak istiyorum, aklımda bazı sorular var, cihazı 2 haftadır araştırıyorum, galiba bu OLED modelinde burn in sorunu varmis yani OLED ekrani 7500 saat sonra yanma riski var diyorlar doğru mu sizce, baska ne gibi sorunları var Steam Deck OLED'in? simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaklaşık 7 aydır OLED 1TB modelini kullanıyorum, burn ın sorununu yaşamadım. O sorun tüm OLED paneller de meydana gelebiliyor kalitesine bağlı olarak. Emulatör kısmında cihaz tam bir performans cihazı. PS2 PS3 PSP oyunlarını vs oynadım aktfi olarak da switch emulatörü olarak kullanıyorum. Alacaksanız sıfır almanız daha iyi olur ama 2. eller de temizdir

Cevap icin Teşekürler.

Standart LCD model var. Yeni oyunlarda biraz kasıyor o kadar. Bir de Game Pass çalışmıyor.
Yeni oyunlari pek beğenmiyorum eski oyunlari oynamak icin aliyorum,Oled modelini almak istiyorum renk olarak canlı duruyor.

Hocam bir sorum daha var steam deck el tutusu nasil ,parmaklari yoruyormu,cünkü sag ve sol analog tuşu ayni yönde.

Hocam bir sorum daha var Steam Deck el tutusu nasıl, parmaklari yoruyor mu, cünkü sag ve sol analog tuşu ayni yönde.

Ben maksimum 3 saat vakit geçiriyorum gün içerisinde ve hiç ağrı yaşamadım, diğer el konsollarını da kullandım. Nintendo Switch'den sonra en ergonomik olan cihaz benim için.

Switch emulator performansı nasıl memnunmusunuz oyunları takılmadan oynatır mı.

Önemli olan Exc oyunları kasmadıysa yeterlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…