Aslında PC istemiyorum cunku GTA 6 oynamak istiyorum erkenden yani ya GTA6 için PS5 Pro'ya da elde oynama keyfi için deck OLED alacağım bu ikisi arasında ne önerirsiniz acaba. @Portakal53
Aslında PC istemiyorum cunku GTA 6 oynamak istiyorum erkenden yani ya GTA6 için PS5 Pro'ya da elde oynama keyfi için deck OLED alacağım bu ikisi arasında ne önerirsiniz acaba. @Portakal53
PS5 Pro bile GTA 6'yı güzel oynatmayacaktır diye düşünüyorum. Ekran kartını güzelce yükseltirsen en azından oyun bilgisayara çıktığında doğru düzgün oynayabilirsin. Bunu günümüzün en ağır oyunuyla göstereceğim. PS5 PRO Wukongu 1440p'de orta ayarlarda 30fps oynatıyor.
Ancak 25k'ya bilgisayarına yapacağın yükseltme ile 4070 super satın alarak oyunu 85fps oynayabilirsin. Bir de dlss quality ve frame generation da elde edeceksin. Ayrıca 30 Ocakta dlss 4 ile dlss'in görüntü kalitesi artacak, AI Optical flow ile Frame Generation performansı artacak ve harcadığı vram düşecek.
PS5 Pro bile GTA 6'yı güzel oynatmayacaktır diye düşünüyorum. Ekran kartını güzelce yükseltirsen en azından oyun bilgisayara çıktığında doğru düzgün oynayabilirsin.
Hocam o kadar güç pssr ve optimizasyon ile PS5 Pro iyi oynatır bence ayrica minimum fazladan bir yıl beklemek pek zevkli olmaz diye düşünüyorum yediğin spoiler kaçan heves filan ondan.
Hocam o kadar güç pssr ve optimizasyon ile PS5 Pro iyi oynatır bence ayrica minimum fazladan bir yıl beklemek pek zevkli olmaz diye düşünüyorum yediğin spoiler kaçan heves filan ondan.
Farkındayım hocam evet bazı oyunlarda böyle iken ornegin yeni çıkacak kingdom come 2 de mukemmel çalışıyor ondan kafam karışık yani bazi oyunlarda çok iyiyken bazılarında ortalama performans veriyor.
Deck OLED veya PS5 Pro arasindan hangisi daha mantıklı sizce cunku ya elde kullanim avantajı ya da GTA6 erken oynama avantajı istiyorum.