Steam Deck OLED mi ROG Ally Z1 Extreme mi?

handcuffs

Hectopat
Merhaba, bu aralar kendime bir iPad mi yoksa el konsolu mu alsam diye düşünceler içerisine girdim. Baktım IPad'lerden Pro bir model almadığım sürece benim pek bir işime yaramıyor bende el konsollarına yöneldim. Masaüstü sistemim yok laptop var imza kısmında mevcut özellikleri. Steam kütüphanemde oyunlarım yok o yüzden Steam Deck OLED'i ne kadar beğensemde oyun içinde ayrı para biriktirmem gerektiğini düşününce Deck'ten uzaklaşıp ROG Ally'a daha çok yöneliyorum. ROG Ally Z1 Extreme almayı düşünüyorum o yüzden. Bildiğim kadarıyla performans bakımından ally daha iyi ama pil süresi ve optimizasyon açısından Steam Deck çok daha önde. Bir de ally için SD kart okuyucusunda sorunlar olduğunu duydum bu sorunlar hala yaşanıyor mu bilmiyorum ancak bunlara rağmen ROG Ally modelini almayı düşünüyorum. Sizce hangi el konsolunu tercih etmeliyim yoksa el konsolu fikrimden geri mi dönmeliyim?

Son düzenleme:
Korsan için düşünüyorsan dual boot ile steamdecke hem steam os hem de windows yükleyebiliyorsun. Ama ben sırf güç farkı için para varsa asus alırdım.

Optimizasyonu kötü diyorlar Ally için sizce o kadar kötü mü? Bir de pil süresi ne kadar uzun gidiyor AAA oyun oynanmadığı sürece? Pil ömrü çok daha kısaymış diyorlar Deck'e kıyasla. SD kart okuyucu sorunu da epey bir yaygınmış sizce buna rağmen alınmaya değer mi yoksa Steam Deck OLED 512 GB mı almalıyım?

Korsan için düşünüyorsan Dual boot ile Steam Deck'e hem Steam OS hem de Windows yükleyebiliyorsun. Ama ben sırf güç farkı için para varsa ASUS alırdım.

Hocam Vatan'da 21k diye gösteriyor ROG Ally fiyatını Akakçe'de. Şimdi yakınımdaki bir Vatan şubesine gitsem orada ROG Ally bulur muyum yoksa bulmam zor mu? Şimdi Vatan'ın sitesinde gördüm stoklarında yokmuş beklemem gerekecek.

Optimizasyonu kötü diyorlar Ally için sizce o kadar kötü mü? Bir de pil süresi ne kadar uzun gidiyor AAA oyun oynanmadığı sürece? Pil ömrü çok daha kısaymış diyorlar Deck'e kıyasla. SD kart okuyucu sorunu da epey bir yaygınmış sizce buna rağmen alınmaya değer mi yoksa Steam Deck OLED 512 GB mı almalıyım?

Hocam Vatan'da 21k diye gösteriyor ROG Ally fiyatını Akakçe'de. Şimdi yakınımdaki bir Vatan şubesine gitsem orada ROG Ally bulur muyum yoksa bulmam zor mu? Şimdi Vatan'ın sitesinde gördüm stoklarında yokmuş beklemem gerekecek.
Steam Deck güzel, ama korsan oynayamazsın. Bir de çoğu Anti-Cheat bulunan Online oyunlara offline oynasan bile giremiyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı