Sybicort Megapat Katılım 12 Ocak 2017 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #21 Psyduck17 dedi: Steamdeck kapalı bir sistem değil. Açık kaynak kodlu linux bir bilgisayar. Epic oyunları da bu bilgisayarda oynanabiliyor. Hatta dualboot ile windows yüklemek bile mümkün. Genişletmek için tıkla... Evet onu da gördüm fakat o tür durumlarda hatalar, sorunlarla karşılaşma durumu çok oluyormuş.
Psyduck17 dedi: Steamdeck kapalı bir sistem değil. Açık kaynak kodlu linux bir bilgisayar. Epic oyunları da bu bilgisayarda oynanabiliyor. Hatta dualboot ile windows yüklemek bile mümkün. Genişletmek için tıkla... Evet onu da gördüm fakat o tür durumlarda hatalar, sorunlarla karşılaşma durumu çok oluyormuş.
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #22 Sybicort dedi: Evet onu da gördüm fakat o tür durumlarda hatalar, sorunlarla karşılaşma durumu çok oluyormuş. Genişletmek için tıkla... 1 yıldan fazla hiç format atmadan dual boot ile kullandım ve hiç bir sıkıntıya rastlamadım.
Sybicort dedi: Evet onu da gördüm fakat o tür durumlarda hatalar, sorunlarla karşılaşma durumu çok oluyormuş. Genişletmek için tıkla... 1 yıldan fazla hiç format atmadan dual boot ile kullandım ve hiç bir sıkıntıya rastlamadım.