Steam Deck OLED vs Rog Ally Z1 Extreme

Teşekkürler. Tuşlarının kontrolü ve şarj alıyor mu diye bakmayı düşünüyorum. Başka öneriniz var mı test etmem gereken?

Birde microSd kart olacak yanında, sizce oyunları oraya mı kurmalıyım öncelikle yoksa internal storage'e mi?

Tum tuslari, analog ve tetik hassasiyetlerini kontrol edebilceginiz bir secenek var menu de. Arkadasim ondan soz ediyor.

3 boyutlu ve nispeten guncel (5 yillik) oyunlari mevcut ssd ye kurarsiniz. Geri kalan tum uygulama ve oyunlari sd karta kurmanizda bir sakinca yok.

Birde microSd kart olacak yanında, sizce oyunları oraya mı kurmalıyım öncelikle yoksa internal storage'e mi?

Yanında vereceği SD kartın okuma ve yazma hızları bir etken. Çok performans farkıyla karşılaşmadım ama ben genelde güncel oyunları SSD'ye, emülatör ROM'larını ve eski oyunları SD karta kuruyorum.

Yanında vereceği SD kartın okuma ve yazma hızları bir etken. Çok performans farkıyla karşılaşmadım ama ben genelde güncel oyunları SSD'ye, emülatör ROM'larını ve eski oyunları SD karta kuruyorum.
Bu şekilde kurmaya başladım bende. Samsung Evo 1 TB microSd kart var yanında ancak açık mavi bir rengi var ve sitelerde göremedim bu microsd kartı. Cihaz Almanya'dan alınmış, muhtemelen microsd kartta oradan gelmiştir.

Tekrar merhaba. Emudeck üzerinden emulatör için Ps2 ve Ps3 oyun performansları nasıl sizce Steam Deck Oled'in?

Ayrıca trigger tuşlarını Ps2 için nasıl ayarladınız?

Son düzenleme:
Hocam Steam Deck üzerinden Epic Games oyunlarını oynamayı denediniz mi acaba? Nasıl bir performans veriyor?

Hocam Steam Deck üzerinden Epic Games oyunlarını oynamayı denediniz mi acaba? Nasıl bir performans veriyor?
Evet denedim ancak küçük oyunlara baktım şu ana dek. Herhangi bir takılma vb olmadı. Başarımlarda sayılıyordu Epic Games'te. Heroic Launcher aracılığıyla kuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…