Steam Deck OLED vs ROG Ally Z1

Es0eath

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 3060 laptopum var. Fakat şehir dışına gidiyor ablamla ve ben de oyun oynamak istiyorum. Bu yuzden bir el konsolu almaya karar verdim. Okuldan sonra maksimum 2-3 saatim kalıyor oyun oynamaya. Steam de fazla oyunum yok ama yazılım ve optimizasyon kısmında deck bana daha çok yakın geliyor. Ama Z1'e de gönlüm bir kayıyor. 2 gündür karar veremedim. Rica ediyorum yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus Rog Ally z1 extreme model ise kesinlikle onu seçmek daha mantıklı bence çünkü işlemci ve ekran olarak aradaki fark ve performansa değer, gamepass oyunları vs zaten saymaya gerek yok.

Performans anlamında ROG Ally, Steam Deck'ten daha da iyi. Steam Deck'in şarji daha az süre dayanıyor. Enis Kirazoğlu bunlarla ilgili bir video çekmişti oradan aklımda kalanlar bunlar. Gidip izlemenizi tavsiye ederim.

Performans anlamında ROG Ally, Steam Deck'ten daha da iyi. Steam Deck'in şarji daha az süre dayanıyor. Enis Kirazoğlu bunlarla ilgili bir video çekmişti oradan aklımda kalanlar bunlar. Gidip izlemenizi tavsiye ederim.

Steam Deck daha uzun sürelere çıkıyor ASUS'un şarjı AAA oyunlarda 50 dk lara kadar düşüyor diye biliyorum.

Steam Deck OLED alırsanız ekranı kaliteli sadece, çok fazla eksi si var,
Asus alırsanız steam dışı oyunları da çok rahat oynayabilirsiniz.

Aynı iki cihaz arasında kalıp Nintendo Switch OLED alan birisi olarak size de tavsiye ediyorum, çipli alırsanız cihazı oyunlara ek ücret vermek zorunda kalmazsınız.

ASUS ROG Ally Z1 Extreme model ise kesinlikle onu seçmek daha mantıklı bence çünkü işlemci ve ekran olarak aradaki fark ve performansa değer, Game Pass oyunları vs zaten saymaya gerek yok.

Burada da fiyat farkı çıkıyor PttAVM de Z1 Extreme 27k ama bazı uygulamalarda 32 33K arası değişiyor nereden alsam gözüm arkada kalmaz diye düşünüyorum fiyatın ucuz olması bir kuşkullandırıyor.

Nintendo oyunları pek benlik değil oyun kütüphanesi kısıtlı o yüzden en başta eledim onu.

Burada da fiyat farkı çıkıyor PttAVM de Z1 Extreme 27k ama bazı uygulamalarda 32 33K arası değişiyor nereden alsam gözüm arkada kalmaz diye düşünüyorum fiyatın ucuz olması bir kuşkullandırıyor.
Asus alacaksanız resmi satıcılardan almanızı tavsiye ederim, Vatan Bilgisayar, MediaMarkt, Hepsiburada (farklı satıcı değil hb nin kendisinden)

ASUS alacaksanız resmi satıcılardan almanızı tavsiye ederim, Vatan Bilgisayar, MediaMarkt, Hepsiburada (farklı satıcı değil HB'nin kendisinden)

O kısımda fiyat bayağı bir artıyor ve benim bütçem biraz daha kısıtlı Trendyol'dan alsam 27k ya Z1 Extreme sıkıntı çeker miyim?

O kısımda fiyat bayağı bir artıyor ve benim bütçem biraz daha kısıtlı Trendyol'dan alsam 27k ya Z1 Extreme sıkıntı çeker miyim?
En kötü ihtimalle tr garantisi olmayan bir ürün alırsınız, adaptör tr uyumlu olmaz dönüştürücü kullanırsınız.
Onun dışında başka bir sorun yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…