E Es0eath Femtopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #11 247305 dedi: En kötü ihtimalle TR garantisi olmayan bir ürün alırsınız, adaptör TR uyumlu olmaz dönüştürücü kullanırsınız. Onun dışında başka bir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman kararımı Z1 Extreme yönünden veriyorum herkese teşekkürler.
247305 dedi: En kötü ihtimalle TR garantisi olmayan bir ürün alırsınız, adaptör TR uyumlu olmaz dönüştürücü kullanırsınız. Onun dışında başka bir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman kararımı Z1 Extreme yönünden veriyorum herkese teşekkürler.
D Darkwebir Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #12 Es0eath dedi: O zaman kararımı Z1 Extreme yönünden veriyorum herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Cihazı aldınız mı?
Es0eath dedi: O zaman kararımı Z1 Extreme yönünden veriyorum herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Cihazı aldınız mı?
cckrkmz Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #13 Cihazı aldınız mı memnun musunuz Cihazı aldınız mı memnun musunuz
E Es0eath Femtopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #14 cckrkmz dedi: Cihazı aldınız mı memnun musunuz? Cihazı aldınız mı memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Almadım vazgeçtim.
cckrkmz dedi: Cihazı aldınız mı memnun musunuz? Cihazı aldınız mı memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Almadım vazgeçtim.