Steam Deck OLED'de kırılan ön kapak nasıl tamir edilir?

kuxeyli

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 90watt mobile gpu
Ryzen 5 5600H
16GB RAM
herkese merhaba. Steam Deck OLED cihazın sol analog dış muhafazası maalesef çatladı. Sistemin çalışmasında bir sorun yok ancak çatlayan yere takılabiliyor ve analog o bölgede bir tık daha geniş dönüyor. Burayı nasıl tamir edebilirim veya değiştirmek için ön kapak nereden temin edebilirim? 3B yazıcıyla yazdırıp tamir edebilir miyim? Fikri önerisi olan yardımcı olabilecek herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim kadarıyla üstüne plastik gibi sey ekliyorlar onu eritip sıva yapiyorlar o sekilde yapabilirsin veya işin uzmanına götürüp yapılabilir.

Benim bildiğim kadarıyla üstüne plastik gibi şey ekliyorlar onu eritip sıva yapiyorlar o sekilde yapabilirsin veya işin uzmanına götürüp yapılabilir.

Hocam o yöntem (plastik kaynak) aklıma geldi ama sorun şu ki analog etrafındaki kısım tam 360 derece düzgün bir daire olmalı ki düzgün bir oyun deneyimi olsun. O yüzden o yöntemi eledim. 3B yazıcıyla aynısından basmak ya da internetten temin etmek aklıma gelenler ama internette de bulamadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…