Steam Deck performansı nasıldır?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
İyi akşamlar. Ben yakında Steam Deck 256 GB versiyonunu alacağım 14K TL'ye. Baştan yazayım bana ASUS'un çıkardığı konsolu önermeyin aralarında 12K TL fiyat farkı var. Ben YouTube'dan AAA oyunlara baktım genelde 30 FPS oynatıyor. Ekran çözünürlüğü ve küçüklüğü bu 30 FPS'i çok yaşatır mı? Mesela ben bunda RDR 2, Elden Ring, Spider-Man Remastered, AC serisinin yeni oyunları, God of War, Uncharted ve bunun gibi AAA oyunlarını oynamak istersem iyi bir performans alabilir miyim? Videodan izlerken kasıyormuş gibi gözükmüyor cihaz. Bu oyunların yanında düşük sistem isteyen oyunları da oynayacağım tabii ki. Stardew Valley, Dead Cells gibi oyunlar.
Kendi bilgisayarımda bu oyunları rahatça yüksek FPS'lerde oynayabiliyorum fakat yazları evde olmadığım için bu cihaz işimi görür mü diye merak ediyorum.

Sisteminiz bu tür ürünlerden daha güçlü, neden böyle bir ürüne ihtiyaç duydunuz?

Sisteminiz bu tür ürünlerden daha güçlü, neden böyle bir ürüne ihtiyaç duydunuz?
Konsolun varoluş sebebi olan dışarıda oyun oynamak için olabilir gibime geldi.

İdeal olan 40 FPS oynamak. Bence fiyatına göre çok iyi bir deneyim sunuyor. Sadece pil ömrü yeterli değil bence. Büyük oyunlarda 2-2.5 saat anca dayanıyor pili.

Bence fiyatına göre iyi bir performans sunuyor ama şarjı çok gitmiyor yanına 20.000-30.000 mAH'lık bir powerbank almanız gerek.

Bu tür ürünler zengin işi. Kampa gidersin, arabanda oynarsın vs. O zaman kullan Steam Deck'i. Ama gündelik için Steam Deck yeterli değil. Çoğu oyunu 30 FPS oynarsın tadı kalmaz.Ama yazlık yerde on numara cihaz olur.

Zaten ben de yazın evde olmadığım için yazlıkta yolculukta falan zaman geçsin diye bu cihazı düşünüyorum.

Şu konuları okumadan mesaj yazmayın Allah aşkına.

Bence fiyatına göre iyi bir konsol. Lakin 14K'ye daha yüksek hafızalıları vardı diye biliyorum sarı site için?

Ben sıfır mühürü açılmamış ürün alacağım en ucuz 14K ya bulabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…