Steam Deck RDR 2 Türkçe yama kurulumu nasıl yapılır?

Evet hocam, SteamOS Linux tabanlıydı yanlış hatırlamıyorsam fakat bir sorun olmaması lazım normalde.
Hocam ben Steam Os içinde steam uygulaması içinden RDR’ye sağ tıklayıp klasörüne git dedim. Rar’daki dosyaları da o klasöre yapıştırdım. Ama olmadı ne yazık ki. Başka bir yerde de bir RDR klasörü göremedim. Acaba oyunun güncel sürümünde mi çalışmıyor yoksa dosyalar mı hatalı?

Hocam ben de aynı yamayı kullanıyorum çalışıyor benimki, oyun son sürüm Steam'den alınma. Başka yama var mı diye bakayım.

Hocam ben de aynı yamayı kullanıyorum çalışıyor benimki, oyun son sürüm Steam'den alınma. Başka yama var mı diye bakayım.
Çok ilginç bende de her şey aynı. Tek fark Steam OS olması ama farketmemesi lazım. Valla anlamadım hocam. Bunun için de gidip Micro SD kart alıp windows kurup uğraşmak istemiyorum ama çözemedim bir türlü

Hocam sorunu çözebildiniz mi bende aynı dertten müzdaripim dosyaları atıyorum fakat oyun yine İngilizce. Windows kuracak alan da yok bende. Hiçbir yerde bulamadım.

Çok ilginç bende de her şey aynı. Tek fark Steam OS olması ama farketmemesi lazım. Valla anlamadım hocam. Bunun için de gidip Micro SD kart alıp windows kurup uğraşmak istemiyorum ama çözemedim bir türlü
Eğer yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum Sancar hocam.

Hocam sorunu çözdüm başlatma seçeneklerine şunu ekleyin. WINEDLLOVERRIDES="dxgi=n,b" WINEDLLOVERRIDES="dinput8=n,b" taskset -c 0-7 %command%

Son düzenleme:

Hocam bunu nereye yazdınız? Oyuna mı yoksa yamanın Exe'sini Steam'e ekleyip ona mı?

Ben Rockstar'dan almıştım, nasıl yapmam gerekir? Launcher yüklü bende.

Teşekkürler kardeşim, sayende ben de çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…