Z Zenxx Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 İyi günler Steam Deck almayı planlıyorum. İki tane satıcı buldum. Biri Sahibinden'de birisi Trendyol. Hangisini almak daha mantıklı? Pek bir fiyat farkı da yok. Kararsız kaldım. İkisinde de sorun çıkar mı çıkmaz mı bilemedim. Steam Deck 1 Tb Oled Taşınabilir Oyun Konsolu - Fiyatı, Yorumları Steam Deck 1 Tb Oled Taşınabilir Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-steam-deck-oled-1-tb-sifir-kutusunda-hemen-teslim-1150840107/detay/
İyi günler Steam Deck almayı planlıyorum. İki tane satıcı buldum. Biri Sahibinden'de birisi Trendyol. Hangisini almak daha mantıklı? Pek bir fiyat farkı da yok. Kararsız kaldım. İkisinde de sorun çıkar mı çıkmaz mı bilemedim. Steam Deck 1 Tb Oled Taşınabilir Oyun Konsolu - Fiyatı, Yorumları Steam Deck 1 Tb Oled Taşınabilir Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-steam-deck-oled-1-tb-sifir-kutusunda-hemen-teslim-1150840107/detay/
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.235 Çözümler 55 30 Mayıs 2024 #2 Trendyoldaki orijinal ise Trendyol.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.586 Çözümler 14 30 Mayıs 2024 #3 Eğer Ankara'da oturuyorsanız elden alın. Ürünü kontrol etme imkanınız olur. Trendyol üzerinde de farklı satıcılar tarafından listeleniyor.
Eğer Ankara'da oturuyorsanız elden alın. Ürünü kontrol etme imkanınız olur. Trendyol üzerinde de farklı satıcılar tarafından listeleniyor.
Z Zenxx Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #4 AnotherJourney dedi: Trendyol'daki orijinal ise Trendyol. Genişletmek için tıkla... Bunu anlamak için bir durum var mı? Garibo dedi: Eğer Ankara'da oturuyorsanız elden alın. Ürünü kontrol etme imkanınız olur. Trendyol üzerinde de farklı satıcılar tarafından listeleniyor. Genişletmek için tıkla... Alınırken neye bakmak lazım.
AnotherJourney dedi: Trendyol'daki orijinal ise Trendyol. Genişletmek için tıkla... Bunu anlamak için bir durum var mı? Garibo dedi: Eğer Ankara'da oturuyorsanız elden alın. Ürünü kontrol etme imkanınız olur. Trendyol üzerinde de farklı satıcılar tarafından listeleniyor. Genişletmek için tıkla... Alınırken neye bakmak lazım.