Steam Deck tarzı konsollar memnun eder mi?

DirectX9

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben uzun zamandır oyunlardan tat alamıyorum ve tahminimce bunun sebebi bilgisayar başında oyun oynamanın konforsuzluğu. Steam Deck tarzı yarı bilgisayar yarı oyun konsolu cihazlar tatmin eder mi yoksa pratikte o kadar kullanışlı olmayan cihazlar mı?

Sarjları pek gitmiyor 3 4 saat falan, Steam Deck bütün oyunlarınızı oynayacağınız bir platform değil şarj olayından dolayı, fakat yine de tatmin eder.

Sarjları pek gitmiyor 3 4 saat falan, Steam Deck bütün oyunlarınızı oynayacağınız bir platform değil şarj olayından dolayı, fakat yine de tatmin eder.

Voltajı düşük bir powerbank ile oynasam batarya ömrü azalır mı?

Oynadığınız oyuna göre performansı ve batarya süresi değişecektir. Basit bir oyunda birkaç saat çıkarır Steam Deck Oled. Ayrıca şarj kablosu da 2 metre civarında ve şarj soketinin girişi cihazın üst kısmında olduğundan şarja takılıyken de beni rahatsız etmiyor.

Şarjda oynamak pil sağlığını düşürmüyor mu?

Şarjda oynamak pil sağlığını düşürmüyor mu?
Bu konuya hiç bakmadım ancak laptop gibi düşünürsek buna göre optimize ettiklerini düşünmekteyim cihazı. Ayrıca bu bir el konsolu ve illa ki şarjda oynanmasını düşünmüşlerdir bence çünkü telefonlardaki gibi kısa bir şarj kablosu gelmiyor. Youtube'da izlediğim videolarda daha da uzun kablo alın ki şarjda rahat oynayın gibisinden öneriler vardı hatta. Dediğim gibi hiç araştırmadım ancak benim görüşüm bu şekilde.

Tamamdır teşekkürler, yazın çalışıp almayı planlıyorum. Şu an almaya kalkarsam 3D yazıcımı satmam gerekecek ama hiç niyetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…