Arkadaşlar ben çok arada kaldım. Steam Deck kullanması kolay, taşınabilir; ancak bilgisayarda performans çok daha iyi. Ben babamla masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ama aklım bir taraftan Steam Deck'te. Siz ne diyorsunuz bu konu hakkında?
Arkadaşlar ben çok arada kaldım. Steam Deck kullanması kolay, taşınabilir; ancak bilgisayarda performans çok daha iyi. Ben babamla masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ama aklım bir taraftan Steam Deck'te. Siz ne diyorsunuz bu konu hakkında?
Steam Deck alırsanız oyun dışında fazla bir konuda kullanamazsınız. Sadece bir iki spesifik konu. Masaüstü daha açık uçlu, her şeyinizi halledersiniz. Tabii zaten bir bilgisayarınız olduğunu varsayarsak fazla sorun olmayabilir Steam Deck almak. Ben şahsen laptop+Steam Deck kullanıyorum.
Eğer ROG Ally alacak olursanız Windows vs de kullanabilir ve daha çok şey halledebilirsiniz. Ama daha pahalıya gelir. Aklınızda olsun.
Tartışılacak bir konu değil bence. İkisi ayrı dallar. Bilgisayarı tek kullanım amacın oyun değil, başka işlerini de görebilirsin. Tek ihtiyacın oyunsa Steam Deck düşün.
Tartışılacak bir konu değil bence. İkisi ayrı dallar. Bilgisayarı tek kullanım amacın oyun değil, başka işlerini de görebilirsin. Tek ihtiyacın oyunsa Steam Deck düşün.