MSI Claw sacma sapan bir urun bence. Deck almak daha mantıklı.Steam Deck LCD mi yoksa MSI claw Ultra 7 mi? Hangisini tercih etmeliyim? Bazen monitöre bağlayıp full PC olarak kullanmak istiyorum o yüzden Steam Deck'e çok sıcak bakamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
MSI claw saçma sapan bir ürün bence. Deck almak daha mantıklı.
İkisi de aynı fiyatlarda ise ve illa Windows istiyorsanız alınabilir ama MSI claw 7 pek oturmuş bir ürün değil, saf donanım gücü pek bir şey ifade etmiyor bu cihaz için Intel ve sürücüleri nedeniyle, ancak güncellemelerle derli toplu bir ürün haline geldi ise bilemiyorum.
Steam Deck daha az performanslı olsa da oturmuş bir sistemi ve sürücüleri var, pili düşük gücü nedeniyle daha fazla dayanıyor ve konsol tecrübesine daha yakın.
Windows ve performans öncelik ise Legion GO, ASUS ROG Ally X veya MSI claw 8 alınabilir cihazlar. MSI claw 8, MSI claw 7'den çok daha iyi bir cihaz hem donanım hem de sürücüler açısından.
Şunu da ekleyeyim; MSI claw 7 Steam Deck'ten çok daha ucuzsa hiç düşünmez alırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.