Steam Deck vs MSI Claw

OfyAw

Decapat
Daha fazla  
Steam Deck LCD mi yoksa MSI claw Ultra 7 mi? Hangisini tercih etmeliyim? Bazen monitöre bağlayıp full PC olarak kullanmak istiyorum o yüzden Steam Deck'e çok sıcak bakamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?

İkisi de aynı fiyatlarda ise ve illa Windows istiyorsanız alınabilir ama MSI Claw 7 pek oturmuş bir ürün değil, saf donanım gücü pek bir şey ifade etmiyor bu cihaz için Intel ve sürücüleri nedeniyle, ancak güncellemelerle derli toplu bir ürün haline geldi ise bilemiyorum.

Steam Deck daha az performanslı olsa da oturmuş bir sistemi ve sürücüleri var, pili düşük gücü nedeniyle daha fazla dayanıyor ve konsol tecrübesine daha yakın.

Windows ve performans öncelik ise Legion GO, Asus ROG Ally X veya MSI Claw 8 alınabilir cihazlar. MSI Claw 8, MSI Claw 7'den çok daha iyi bir cihaz hem donanım hem de sürücüler açısından.

Şunu da ekleyeyim; MSI Claw 7 Steam Deck'ten çok daha ucuzsa hiç düşünmez alırdım.

İkisi de aynı fiyatlarda ise ve illa Windows istiyorsanız alınabilir ama MSI claw 7 pek oturmuş bir ürün değil, saf donanım gücü pek bir şey ifade etmiyor bu cihaz için Intel ve sürücüleri nedeniyle, ancak güncellemelerle derli toplu bir ürün haline geldi ise bilemiyorum.

Steam Deck daha az performanslı olsa da oturmuş bir sistemi ve sürücüleri var, pili düşük gücü nedeniyle daha fazla dayanıyor ve konsol tecrübesine daha yakın.

Windows ve performans öncelik ise Legion GO, ASUS ROG Ally X veya MSI claw 8 alınabilir cihazlar. MSI claw 8, MSI claw 7'den çok daha iyi bir cihaz hem donanım hem de sürücüler açısından.

Şunu da ekleyeyim; MSI claw 7 Steam Deck'ten çok daha ucuzsa hiç düşünmez alırdım.

Saydığın diğer cihazlar zaten Steam Deck LCD ve MSI claw 7'den çok daha pahalı cihazlar. MSI claw ile Steam LCD fiyatları hemen hemen aynı. Veya üstüne 2-3 bin civarı para daha ekleyip düz ASUS ROG Ally Z1 Extreme olmayan model alabiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı