EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Merhaba, uzun zamandır bir el konsolu almak istiyorum ama Steam Deck ve OLED switch arasında karar veremedim. Sizce hangisi daha iyidir?
Merhaba, uzun zamandır bir el konsolu almak istiyorum ama Steam Deck ve OLED switch arasında karar veremedim. Sizce hangisi daha iyidir?
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #2 Paran varsa tabii ki steam deck.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 2 Eylül 2024 #3 EFSOTR dedi: Merhaba, uzun zamandır bir el konsolu almak istiyorum ama Steam Deck ve OLED switch arasında karar veremedim. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Hocam bence karizmasıyla vesaire nintendo switch.
EFSOTR dedi: Merhaba, uzun zamandır bir el konsolu almak istiyorum ama Steam Deck ve OLED switch arasında karar veremedim. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Hocam bence karizmasıyla vesaire nintendo switch.
D DrGolden01 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #4 Switch özel oyunları umrunuzda değilse Steam Deck tabii ki.
leonada Hectopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #5 EFSOTR dedi: Merhaba, uzun zamandır bir el konsolu almak istiyorum ama Steam Deck ve OLED switch arasında karar veremedim. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Steam Deck kendisi çok pahalı, Nintendo Switch kendisi çok ucuz(diğer el konsollarina gore).ama Steam Deck'te oyunlar Nintendo'ya gore daha ucuz. Nintendo'nun oyunlari Steam Deck'in kendisi pahalı.
EFSOTR dedi: Merhaba, uzun zamandır bir el konsolu almak istiyorum ama Steam Deck ve OLED switch arasında karar veremedim. Sizce hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Steam Deck kendisi çok pahalı, Nintendo Switch kendisi çok ucuz(diğer el konsollarina gore).ama Steam Deck'te oyunlar Nintendo'ya gore daha ucuz. Nintendo'nun oyunlari Steam Deck'in kendisi pahalı.
EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #6 Peki çipli Switch mi daha mantıklı Steam Deck mi?
leonada Hectopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #7 EFSOTR dedi: Peki çipli switch mi daha mantıklı Steam Deck mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ekonomik olarak bence ucuza bulursan Steam Deck.
EFSOTR dedi: Peki çipli switch mi daha mantıklı Steam Deck mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ekonomik olarak bence ucuza bulursan Steam Deck.
EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #8 leonada dedi: Hocam şu an ekonomik olarak bence ucuza bulursan Steam Deck. Genişletmek için tıkla... Dolap, sahibinden gibi sitelerden Steam Deck veya çipli Switch alınır mı?
leonada dedi: Hocam şu an ekonomik olarak bence ucuza bulursan Steam Deck. Genişletmek için tıkla... Dolap, sahibinden gibi sitelerden Steam Deck veya çipli Switch alınır mı?
D DrGolden01 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #9 EFSOTR dedi: Dolap, sahibinden gibi sitelerden Steam Deck veya çipli Switch alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.
EFSOTR dedi: Dolap, sahibinden gibi sitelerden Steam Deck veya çipli Switch alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.