Normalde PS5 alacaktım ama oyunlara gelen zamlardan sonra vazgeçtim. Şu anda ise Steam Deck ile Quest 3 arasındayım. Özellikle yaz aylarında yurt dışında tatil yapabiliyorum ve 5-12 saat arasında araba yolculuğu yapabiliyorum ama Steam Deck'te galiba sorunlar yaşanıyor. Kullanan var mı?
Hocam Enis Kirazoğlu'nun ilk videosunu izledim tetik tuşlarında sıkıntı olabileceğini söyüyordu. Ayıca Game Pass ve Epic Games'in nasıl performans vereceğini bilmiyorum. Game Pass galiba sadece remote play ile oynanıyor.
Bumper tuşlarında benim de LB butonunda vardı evet, ama bu çok da bir problem olmuyor. Hatta çok basit işlemlerlede çözülebiliyor, alınmaması için bir sebep değil bence. Bunlar benim fikrim.
Bumper tuşlarında benim de LB butonunda vardı evet, ama bu çok da bir problem olmuyor. Hatta çok basit işlemlerlede çözülebiliyor, alınmaması için bir sebep değil bence. Bunlar benim fikrim.
LB tuşunun sol tarafında bir hafiflik var, ayrıca 4 5 basılmadan 1 basılması algılanmıyor, sanırım yay gevşiyor mu, yoksa arasındaki algılama butonuyla arasında boşluk mu var bilemiyorum, ama dediğim gibi rahatsız etmedi.
Kullanmadım, bir adet Launcher kullanmıştım ama Steam daha iyi, yani sizin için daha uygun olur, sizi rahatsız edecek tek özelliği pil ömrü olur, triple a oyun oynarsanız 1 saate bitiyor, en fazla 2 saat.