S senolxl Centipat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #1 Steam Deck'te Türkçe yama kurmak istiyorum ancak .exe olan yamaların kurulumunu yaparken steammaps içindeki oyun dosyalarına erişmiyor bilen varsa yardımcı olur mu?
Steam Deck'te Türkçe yama kurmak istiyorum ancak .exe olan yamaların kurulumunu yaparken steammaps içindeki oyun dosyalarına erişmiyor bilen varsa yardımcı olur mu?
4 484999 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 5 30 Ocak 2023 #2 Hocam merhaba çözebilidiniz mi? ve nereden kaça aldınız?
kakyuz Centipat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #3 Bende benzer sekilde. Baktim ama kurulum videolari ya da aciklamalari bulamadim.
S senolxl Centipat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #4 484999 dedi: Hocam merhaba çözebilidiniz mi? Ve nereden kaça aldınız? Genişletmek için tıkla... Steam'den 550€ satın aldım, sorunu çözemedim ayrıca kakyuz dedi: Bende benzer sekilde. Baktim ama kurulum videolari ya da aciklamalari bulamadim. Genişletmek için tıkla... Aynen bulamadım bende bıraktım aramayı
484999 dedi: Hocam merhaba çözebilidiniz mi? Ve nereden kaça aldınız? Genişletmek için tıkla... Steam'den 550€ satın aldım, sorunu çözemedim ayrıca kakyuz dedi: Bende benzer sekilde. Baktim ama kurulum videolari ya da aciklamalari bulamadim. Genişletmek için tıkla... Aynen bulamadım bende bıraktım aramayı