Lord Alastor Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Merhaba, Steam arka planım için bir şeyler indiriyordum lakin Steam design direk MP4 şeklinde indiriyor, normalde bana GIF ile indir seçeneğini sunması lazımken indir butonuna basınca direk MP4 olarak indiriyor dosyaları. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
Merhaba, Steam arka planım için bir şeyler indiriyordum lakin Steam design direk MP4 şeklinde indiriyor, normalde bana GIF ile indir seçeneğini sunması lazımken indir butonuna basınca direk MP4 olarak indiriyor dosyaları.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Eylül 2023 #2 MP4'ten GIF'e dönüştüren siteler var oraları kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Lord Alastor Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 sukuterkopke dedi: MP4'ten GIF'e dönüştüren siteler var oraları kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: MP4'ten GIF'e dönüştüren siteler var oraları kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.