Steam desteğe nasıl başvururum?

4 yıllık Steam hesabım çalındı hesap adı e postası şifresi falan her şeyi değiştirmişler. Steam'e giriş yapıp desteğe yazamıyorum epostama girilip steamla ilgili her şey silinmiş hesaba giriş yapmadan nasıl desteğe yazabilirim ya da başka bir hesaptan yazsam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstedikleri bilgileri verip sahibi olduğunu doğrulayacaksanız başka hesap ile başvurabilirsiniz.

İstedikleri bilgileri verip sahibi olduğunu doğrulayacaksanız başka hesap ile başvurabilirsiniz.

Ben yeni kartım ile hiç alışveriş yapmadım eski kartımıda kayıp ettim sadece arkasındaki güvenlik kodunu biliyorum ve son 4 hanesini o bilgileri versem ve harcamalarımda kullandığım ev adresini versem olur mu?

Başka hesaptan yaz ama kanıtlaman gerek sonuçta bende random şu hesabım calındı diyeyim.
Mesela eski hesabın şifresi, adı ve e postasını desteğe yaz durumu anlat.
Steam de kayıtlı kart bilgilerin varsa da son 2 hanesini yaz.
Telefon numaran kayıtlı ise de yazabilirsin.

Zor gibi görünüyor hocam. Bir başvurun siz, istediği bilgilere de bağlı.

Zor gibi görünüyor hocam. Bir başvurun siz, istediği bilgilere de bağlı.

Steam desteğe girdim, ama hesap yerine girince oradan nereye talep açmam gerekiyor?

Oradaki makeleyi okuduktan sonra hesap ile alakalı bir mail veya hesap ile alakalı bir Support mesajı yollayın geri dönerler bende öyle yapmışlardı.

Tamamdır başvurumu yaptım. Kartlardaki adımı, eski kartımın son 4 hanesi, güvenlik kodumu, eski telefon numaramı, Gmail'imi falan yazdım yeterli olur umarım.
adama mesaj attım adam para karşılığında geri veririm diyor bunları ss atıp desteğe göndersem olurmu?

Son düzenleme:
Evet gönder.
fakat adam satışa koyup sattıysa geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…