HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 15 Şubat 2022 #11 Silinen üye dedi: Evet gönder. Fakat adam satışa koyup sattıysa geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Öyle olursa ne olurki?
Silinen üye dedi: Evet gönder. Fakat adam satışa koyup sattıysa geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Öyle olursa ne olurki?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 15 Şubat 2022 #12 HD4450 dedi: Öyle olursa ne olurki? Genişletmek için tıkla... bildiğim kadarıyla Steam bu hesaplarla uğraşmıyor ama desteğe yazdıysan sıkıntı yok, bekle.
HD4450 dedi: Öyle olursa ne olurki? Genişletmek için tıkla... bildiğim kadarıyla Steam bu hesaplarla uğraşmıyor ama desteğe yazdıysan sıkıntı yok, bekle.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 15 Şubat 2022 #13 Silinen üye dedi: bildiğim kadarıyla Steam bu hesaplarla uğraşmıyor ama desteğe yazdıysan sıkıntı yok, bekle. Genişletmek için tıkla... Peki kredi kartı bilgisi falan kalmış olamaz değil mi? İlla birkaç şeyi sansürlüyor Steam diye biliyorum.
Silinen üye dedi: bildiğim kadarıyla Steam bu hesaplarla uğraşmıyor ama desteğe yazdıysan sıkıntı yok, bekle. Genişletmek için tıkla... Peki kredi kartı bilgisi falan kalmış olamaz değil mi? İlla birkaç şeyi sansürlüyor Steam diye biliyorum.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 15 Şubat 2022 #14 HD4450 dedi: Peki kredi kartı bilgisi falan kalmış olamaz değil mi? İlla birkaç şeyi sansürlüyor Steam diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet.
HD4450 dedi: Peki kredi kartı bilgisi falan kalmış olamaz değil mi? İlla birkaç şeyi sansürlüyor Steam diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 15 Şubat 2022 #15 Silinen üye dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Enazından onlar çalınmamış.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 15 Şubat 2022 #16 HD4450 dedi: Peki kredi kartı bilgisi falan kalmış olamaz değil mi? İlla birkaç şeyi sansürlüyor Steam diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Steam bunlara karşı önlem alıyor elbette. Desteğe başvurduysanız bekleyin, kanıtladığınızda tekrar hesabınıza kavuşabileceğinizi düşünüyorum.
HD4450 dedi: Peki kredi kartı bilgisi falan kalmış olamaz değil mi? İlla birkaç şeyi sansürlüyor Steam diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Steam bunlara karşı önlem alıyor elbette. Desteğe başvurduysanız bekleyin, kanıtladığınızda tekrar hesabınıza kavuşabileceğinizi düşünüyorum.