sinyorVAC Decapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek iş yok hvh atıyoruz :D 24 Mart 2021 #1 Hesabımın ilk postası ile bir talep oluşturdum, ancak 1 gün 7 saattir cevap alamıyorum. Sizce ne zaman hesabım bana iade edilir?
Hesabımın ilk postası ile bir talep oluşturdum, ancak 1 gün 7 saattir cevap alamıyorum. Sizce ne zaman hesabım bana iade edilir?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Mart 2021 #2 sinyorVAC dedi: Hesabımın ilk postası ile bir talep oluşturdum, ancak 1 gün 7 saattir cevap alamıyorum. Sizce ne zaman hesabım bana iade edilir? Genişletmek için tıkla... Tekrar yaz.
sinyorVAC dedi: Hesabımın ilk postası ile bir talep oluşturdum, ancak 1 gün 7 saattir cevap alamıyorum. Sizce ne zaman hesabım bana iade edilir? Genişletmek için tıkla... Tekrar yaz.
sinyorVAC Decapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek iş yok hvh atıyoruz :D 24 Mart 2021 #3 Ashes dedi: Tekrar yaz. Genişletmek için tıkla... Bu 2. yazışım oldu zaten. Daha önce de açmıştım 19 saat cevap gelmedi ben de iptal edip tekrar açtım sonuç aynı.
Ashes dedi: Tekrar yaz. Genişletmek için tıkla... Bu 2. yazışım oldu zaten. Daha önce de açmıştım 19 saat cevap gelmedi ben de iptal edip tekrar açtım sonuç aynı.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 24 Mart 2021 #4 1 Gün çok kısa bir süre. Genelde 3-7 gün içinde dönüş yapılır bu tarz büyük firmaların destek bölümlerinde.
1 Gün çok kısa bir süre. Genelde 3-7 gün içinde dönüş yapılır bu tarz büyük firmaların destek bölümlerinde.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #5 7 gün içinde dönüyorlar en geç.
sinyorVAC Decapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek iş yok hvh atıyoruz :D 24 Mart 2021 #6 Mailim rambler.ru olduğu için cevap süresinde bir gecikme olmaz değil mi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 24 Mart 2021 #7 sinyorVAC dedi: İptal edip tekrar açtım Genişletmek için tıkla... Süreyi uzatmaktan başka hiçbir işe yaramaz. Bekleyeceksiniz.
sinyorVAC dedi: İptal edip tekrar açtım Genişletmek için tıkla... Süreyi uzatmaktan başka hiçbir işe yaramaz. Bekleyeceksiniz.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2021 #8 Ortalama cevap süresi 48 saat değil mi zaten? Yeni talep oluşturabilirsiniz ya da gece 3'de uydun mu yazın, biraz duygusal girerseniz cevap verir.
Ortalama cevap süresi 48 saat değil mi zaten? Yeni talep oluşturabilirsiniz ya da gece 3'de uydun mu yazın, biraz duygusal girerseniz cevap verir.
sinyorVAC Decapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek iş yok hvh atıyoruz :D 24 Mart 2021 #9 EKAloji dedi: Ortalama cevap süresi 48 saat değil mi zaten? Yeni talep oluşturabilirsiniz ya da gece 3'de uydun mu yazın, biraz duygusal girerseniz cevap verir. Genişletmek için tıkla... İkinciye oluşturdum zaten ya ama maalesef cevap alamıyorum.
EKAloji dedi: Ortalama cevap süresi 48 saat değil mi zaten? Yeni talep oluşturabilirsiniz ya da gece 3'de uydun mu yazın, biraz duygusal girerseniz cevap verir. Genişletmek için tıkla... İkinciye oluşturdum zaten ya ama maalesef cevap alamıyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 24 Mart 2021 #10 Dedigim gibi, sürekli talep olusturmak cevap süresini uzatmaktan baska hicbir ise yaramaz. Cevap verilene kadar bekleyeceksiniz.
Dedigim gibi, sürekli talep olusturmak cevap süresini uzatmaktan baska hicbir ise yaramaz. Cevap verilene kadar bekleyeceksiniz.