Steam destek ilgisizliği

Emre Ded

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat kullanıcıları, bugün bir konu açmıştım Steam hesabımı kaybettim diye. O konuda bana bazı tavsiyeler geldi sağ olsunlar. Sonra biri bana Steam desteğe yaz dedi. Bende gittim yazmaya çalışıyorum işte.
Siteye girdim. Bu nasıl bir rezilliktir müşteri hizmetleri yok.
Orada birkaç başlık açmışlar oradan sorununu çöz diyorlar. Koydukları başlıklarda belki de hiç kimse aradığını bulamamıştır. İşte bende arıyorum.
Sonra etrafa bir bakındım destekle konuşmak var mı diye. Bir baktım yok. Allah'ım bu nasıl bir kepazeliktir?
Anlayacağınız bunu artık geri bildirim yaparak mı çözeceğiz başka bir yollamı bilmem. Ama buna bir çözüm getirilmesi gerektiği kesin.

Bu arada başta bahsettiğim Steam hesabım kayboldu konusu linki:

Bir çözüm bilen lütfen yazsın gerçekten çok ihtiyacım var. Zaten çok bir şey yazmamışım belki bir çözüm bulursun duruma.

Neyse artık inşallah yakında bir çözüm getirilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabın kullanıcı adını biliyorsun değil mi?
Biliyorsan aşağıdaki linkte e-posta kısmına herhangi bir e-postanı yaz. Hata verecek ve altında kullanıcı adıyla ara diye bir tuş olacak.

Kullanıcı adını girdikten sonra, sana birçok soru soracak. Hepsine erişimim yok veya unuttum seçeceksin.

Sonra, Steam Destek ile iletişime geçebileceğin bu sayfa çıkacak.
2021-03-27_22-26-42.png

Steam ve Supercell bunlardan korkacan bu hayatta Steam hesabımız çalınıyor. Bende senle aynı durumdaydım. Yaklaşık 100 TL'lik hesap kaybettim çaldılar geri alamadım kısaca umudu kes ben 3 ay uğraştım adamlar yazmıyor bile Supercell'inde ondan farkı yok. Eğer ihtiyacın varsa mail yaz adamlara hesabın kuruluş tarihini veya detaylı bilgilerini biliyorsan yüzde 80 alırsın hesabı fazla dert etme zaten giden gitmiştir.

Hesabın kullanıcı adını biliyorsun değil mi?
Biliyorsan aşağıdaki linkte e-posta kısmına herhangi bir e-postanı yaz. Hata verecek ve altında kullanıcı adıyla ara diye bir tuş olacak.

Kullanıcı adını girdikten sonra, sana birçok soru soracak. Hepsine erişimim yok veya unuttum seçeceksin.

Sonra, Steam Destek ile iletişime geçebileceğin bu sayfa çıkacak.
Eki Görüntüle 944166
@egeaktas
Kanka açtığım kayıp hesap konusunda yazmayı unutmuşum.Ben bilgisayara format attıktan sonra birkaç ay geçti bende e postayı unutmuşum.Steam'e verdiğim herhangi bir telefonda yok yani sanırım olmayacak.

@egeaktas
Kanka açtığım kayıp hesap konusunda yazmayı unutmuşum.Ben bilgisayara format attıktan sonra birkaç ay geçti bende e postayı unutmuşum.Steam'e verdiğim herhangi bir telefonda yok yani sanırım olmayacak.
Sende bilgi yok ise adamları neden suçluyorsun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı