Merhaba Technopat kullanıcıları, bugün bir konu açmıştım Steam hesabımı kaybettim diye. O konuda bana bazı tavsiyeler geldi sağ olsunlar. Sonra biri bana Steam desteğe yaz dedi. Bende gittim yazmaya çalışıyorum işte.
Siteye girdim. Bu nasıl bir rezilliktir müşteri hizmetleri yok.
Orada birkaç başlık açmışlar oradan sorununu çöz diyorlar. Koydukları başlıklarda belki de hiç kimse aradığını bulamamıştır. İşte bende arıyorum.
Sonra etrafa bir bakındım destekle konuşmak var mı diye. Bir baktım yok. Allah'ım bu nasıl bir kepazeliktir?
Anlayacağınız bunu artık geri bildirim yaparak mı çözeceğiz başka bir yollamı bilmem. Ama buna bir çözüm getirilmesi gerektiği kesin.
Bu arada başta bahsettiğim Steam hesabım kayboldu konusu linki:
www.technopat.net
Bir çözüm bilen lütfen yazsın gerçekten çok ihtiyacım var. Zaten çok bir şey yazmamışım belki bir çözüm bulursun duruma.
Neyse artık inşallah yakında bir çözüm getirilir.
Siteye girdim. Bu nasıl bir rezilliktir müşteri hizmetleri yok.
Orada birkaç başlık açmışlar oradan sorununu çöz diyorlar. Koydukları başlıklarda belki de hiç kimse aradığını bulamamıştır. İşte bende arıyorum.
Sonra etrafa bir bakındım destekle konuşmak var mı diye. Bir baktım yok. Allah'ım bu nasıl bir kepazeliktir?
Anlayacağınız bunu artık geri bildirim yaparak mı çözeceğiz başka bir yollamı bilmem. Ama buna bir çözüm getirilmesi gerektiği kesin.
Bu arada başta bahsettiğim Steam hesabım kayboldu konusu linki:
Steam Hesabımı Kaybettim
Mantığı tam anlayamadım. Elinizde bir cüzdan kodu olması o hesabın sahibi olduğunuzu kanıtlamaz ki? Steam destek hesabın siz olduğunu kanıtlamanız için kanıt istiyecek oradada yazıyor önceden kullandığınız Steam cüzdan kodlarını kanıt olarak atabilirsiniz diye bu taktikle yapabilirsin.(Büyük...
Bir çözüm bilen lütfen yazsın gerçekten çok ihtiyacım var. Zaten çok bir şey yazmamışım belki bir çözüm bulursun duruma.
Neyse artık inşallah yakında bir çözüm getirilir.
Son düzenleyen: Moderatör: