Çözüldü Steam destek talebimi reddediyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fruki16

Hectopat
Makaleler
2
Steam hesabım çalındı ve hesap adı, mail, şifre ve telefon numarası dahi değiştirildi. Elimde ilk mail, şifre hesap adı gibi bilgiler var ve hesabın ilk sahibide benim, ayrıca elimde onlarca dekont var. Sorun şu ki Steam Support mail adresine ticket attığımda otomatik no-reply mail ile aşağıdaki metini iletiyor ve ticket geçersiz sayılıyor. Beni Steam Support sayfasına yönlendiriyor ve bu bir işe yaramıyor (sanki elimde bilgiler varmış gibi şifreni yenile, maile gelen kodu gir gibi şeyler istiyor ama bu kodlar adama gidiyor). Daha önce birçok kez her bilgiyi teker teker vererek ticket atsamda bir fark olmuyordu.

"Thank you for contacting Valve. This email address is no longer monitored.

If you need customer service or technical Support for Valve Games or Steam, please GO to the Valve Support site at http://help.steampowered.com and submit a Support incident."

Şimdilik hesabı geçici olarak kilitlemeyi başardım, attığım ve aldığım mailler ektedir. Ayrıca hiçbir şekilde case ve ya skin trade sitelerine kayıt olmadım zaten fazla Counter Strike oynayan biri değilim, nedense bu aralar arkadaşlarımın maillerinede hep kod geliyor başkaları tarafından. Nereden buluyorlarsa ağzına vurduklarım bir rahat vermiyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230617-170019_Gmail.jpg
    Screenshot_20230617-170019_Gmail.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 131
  • Screenshot_20230617-170039_Gmail.jpg
    Screenshot_20230617-170039_Gmail.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 117
Çözüm
Yanlış yerden destek almaya çalışıyorsunuz.

• Yeni bir steam hesabı açın, mailinizi doğrulayın yeni hesabın size ait olması önemli.
• Steam websitesinden veya pc uygulamasından destek bölümüne girin
• Hesabınızın çalınmasıyla alakalı yönergeleri ilerleyerek devam edin
• Steam kullanarak destekten gelen cevaplar steam bildirimi olarak size gelecek (maile de gelir)

Mesajda kısaca http://help.steampowered.com adresinden bizden yardım alabilirsiniz diyor.
Yeni steam hesabı açıp eski hesabını o yeni hesap üzerinden kurtar.

• Yeni bir steam hesabı açın, mailinizi doğrulayın yeni hesabın size ait olması önemli.
• Steam kullanarak destekten gelen cevaplar steam bildirimi olarak size gelecek (maile de gelir)

Mesajda kısaca http://help.steampowered.com adresinden bizden yardım alabilirsiniz diyor.

Çözüm

• Yeni bir Steam hesabı açın, mailinizi doğrulayın yeni hesabın size ait olması önemli.
• Steam web sitesinden veya PC uygulamasından destek bölümüne girin.
• Hesabınızın çalınmasıyla alakalı yönergeleri ilerleyerek devam edin.
• Steam kullanarak destekten gelen cevaplar Steam bildirimi olarak size gelecek (maile de gelir)

Yeni Steam hesabı açıp eski hesabını o yeni hesap üzerinden kurtar.

Zaten halihazırda başka bir hesabım var. Lakin eskiden arkadaşlarımın yaptığı bir troll yüzünden hesap ters ibrazdan kısıtlandı 2035 yılına kadar. Bende bu çalınan hesabı açtım ve bir süredir oyunlarımı oradan alıp oynuyorum. Bir de dediğiniz gibi eski hesabımdan deneyeyim. Umarım multiple account sıkıntısı olmaz. Zaten Steam içerisinde multiple account özelliği var diye biliyorum.

Hocam dediğiniz gibi yaptım, belki hesapta sıkıntı vardır diye yeni hesapta açtım yönergeleri takip ettim fakat benden tekrardan adamın değiştirdiği ve ulaşamadığım vergileri istiyor. Seçtiğim adımlar sırasıyla;

-Help me sign in to my account

-Logout and go to account recovery

-My Steam Account was stolen and I need help recovering it

-Reset my password

Screenshot_9.png
Screenshot_10.png
Screenshot_11.png
Screenshot_12.png
Screenshot_13.png

Sorunu çözdüm ve çözüldü olarak işaretledim hocam sağolun.

Son düzenleme:
Zaten halihazırda başka bir hesabım var. Lakin eskiden arkadaşlarımın yaptığı bir troll yüzünden hesap ters ibrazdan kısıtlandı 2035 yılına kadar. Bende bu çalınan hesabı açtım ve bir süredir oyunlarımı oradan alıp oynuyorum. Bir de dediğiniz gibi eski hesabımdan deneyeyim. Umarım multiple account sıkıntısı olmaz. Zaten Steam içerisinde multiple account özelliği var diye biliyorum.

Hocam dediğiniz gibi yaptım, belki hesapta sıkıntı vardır diye yeni hesapta açtım yönergeleri takip ettim fakat benden tekrardan adamın değiştirdiği ve ulaşamadığım vergileri istiyor. Seçtiğim adımlar sırasıyla;

-Help me sign in to my account

-Reset my password

Eki Görüntüle 1824797Eki Görüntüle 1824798Eki Görüntüle 1824799Eki Görüntüle 1824800Eki Görüntüle 1824801

Sorunu çözdüm ve çözüldü olarak işaretledim hocam sağolun.
Birazcık afalladım sorunu bu kadar süre içinde nasıl çözdünüz? Sanırım yanlış anladım.

Birazcık afalladım sorunu bu kadar süre içinde nasıl çözdünüz? Sanırım yanlış anladım.
Daha önceden yanlış şekilde denediğimle aynı yere çıkıyordu fakat bir hesaba bağlı olduğum için biraz ilerlediğimde bu sefer form istediler bu şekilde halletmiş oldum.

Bende de aynı sorun var form istemiyorlar benden, form işlemine gelene kadar ne yaptın anlatır mısın?
Tam hatırlamıyorum ama yukarıda yazdıklarım fayda sağlar belki.

"-Help me sign in to my account

-Reset my password"

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı