G GEmir Decapat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 41 6 Mayıs 2020 #1 Merhabalar 40 gün önce VAC ban yedim, şimdi VAC ban yediğim hesapta telefon numaramı kaldırdım yeni açtığım hesaba eklersem o da VAC yer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2020
Merhabalar 40 gün önce VAC ban yedim, şimdi VAC ban yediğim hesapta telefon numaramı kaldırdım yeni açtığım hesaba eklersem o da VAC yer mi?
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 6 Mayıs 2020 #2 Herhangi bir problem olmaz.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #3 Aradan 6 ay geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Bir ara birisi o olay kalktı falan demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Aradan 6 ay geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Bir ara birisi o olay kalktı falan demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 6 Mayıs 2020 #4 Hicbir sey olmaz. Ekleyebilirsiniz. yigitrocks dedi: Bir ara birisi o olay kalktı falan demişti Genişletmek için tıkla... Evet, o engel coktan kaldirildi.
Hicbir sey olmaz. Ekleyebilirsiniz. yigitrocks dedi: Bir ara birisi o olay kalktı falan demişti Genişletmek için tıkla... Evet, o engel coktan kaldirildi.
ddarkbrother20 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 155 6 Mayıs 2020 #5 GEmir dedi: Merhabalar 40 gün önce VAC ban yedim, şimdi VAC ban yediğim hesapta telefon numaramı kaldırdım yeni açtığım hesaba eklersem o da VAC yer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece ban yemeden önce geçerli bu durum. O da ihtimal dahilinde. Report sayısı, ow vs...
GEmir dedi: Merhabalar 40 gün önce VAC ban yedim, şimdi VAC ban yediğim hesapta telefon numaramı kaldırdım yeni açtığım hesaba eklersem o da VAC yer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece ban yemeden önce geçerli bu durum. O da ihtimal dahilinde. Report sayısı, ow vs...