Steam destekli VDS önerisi

Jezo

Hectopat
Daha fazla  
Sunucu için VDS önerisi istiyorum. Hiç VDS satın alıp kurmadım. Steam destekli olmasını istiyorumç bir de gerekirse ucuz olsun.

Belirli bir firma öneremeyeceğim ama "Steam destekli" tabiri bana garip geldi. Hemen hemen her VDS'e tıpkı normal bir bilgisayar gibi Steam'i indirip kurabilirsiniz. VDS'e kurulacak işletim sistemini siz seçebiliyorsunuz. Mesela Windows'a alışkınsanız Windows kurulmasını seçersiniz, Windows Server kurulur. Zaten uzaktan VDS'e ait masaüstüne bağlandıktan sonra gerisi alışkın olduğunuz bilgisayar ortamı olacak.

Hemen hemen her sunucuya Steam kurabilirsiniz onda sıkıntı yok. Doğru soru GPU destekli önerir misiniz olacaktı. Bence direkt PC alsanız daha uyguna gelir aylık bazda.

Bilmediğimden öyle sordum zaten hocam açacağım sunucu Steam üzerinden olan bir oyun olduğu için modlarda herhangi bir sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Hemen hemen her sunucuya Steam kurabilirsiniz onda sıkıntı yok. Doğru soru GPU destekli önerir misiniz olacaktı. Bence direkt PC alsanız daha uyguna gelir aylık bazda.

2 bilgisayarım var fakat köydeki ADSL internet ile sunucu açmam neredeyse imkansız.

Siz oyun için server kurmak istiyorsunuz sanırım. Oyunun 3. parti sunuculara destek vermesi gerekiyor, Steam ile alakası yok. Eğer sıfır bilgi ile giriyorsanız ChatGPT'den yardım alabilirsiniz çünkü Amerika'yı baştan keşfediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…