P Picopat Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #1 Steam hesabımı developer hesabına çıkaracağım ama bir sorum var. Şimdi Steam hesabımı developer hesabına yükselttim diyelim içindeki programlar gider mi? Çünkü tüm programlarımı o hesaba aldım.
Steam hesabımı developer hesabına çıkaracağım ama bir sorum var. Şimdi Steam hesabımı developer hesabına yükselttim diyelim içindeki programlar gider mi? Çünkü tüm programlarımı o hesaba aldım.
sefa_41 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.157 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms** Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknikeri 29 Aralık 2020 #2 Hayır bildiğim kadarıyla, eğer içerik üretmek gibi bir niyetin yoksa boşuna developer hesabı açma. Bir şey değişmez senin için
Hayır bildiğim kadarıyla, eğer içerik üretmek gibi bir niyetin yoksa boşuna developer hesabı açma. Bir şey değişmez senin için
P Picopat Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #3 sefa_41 dedi: Hayır bildiğim kadarıyla, eğer içerik üretmek gibi bir niyetin yoksa boşuna developer hesabı açma. Bir şey değişmez senin için Genişletmek için tıkla... Hayır oyun yapıyorum
sefa_41 dedi: Hayır bildiğim kadarıyla, eğer içerik üretmek gibi bir niyetin yoksa boşuna developer hesabı açma. Bir şey değişmez senin için Genişletmek için tıkla... Hayır oyun yapıyorum