4 4lda Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 121 Çözümler 1 27 Mart 2022 #1 Steam'de bir developer rozeti sergilemek istiyorum. Bildiğim bir rozet vardı bunun hakkında ama Steam üzerinde artık mevcut değil. Koleksiyon kartlarını birleştirerek bunun gibi bir rozet alabileceğim bildiğiniz program var mı?
Steam'de bir developer rozeti sergilemek istiyorum. Bildiğim bir rozet vardı bunun hakkında ama Steam üzerinde artık mevcut değil. Koleksiyon kartlarını birleştirerek bunun gibi bir rozet alabileceğim bildiğiniz program var mı?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.212 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 27 Mart 2022 #2 Oyun geliştirici rozeti için Steam de oyun yayınlamanız lazım diye biliyorum.
4 4lda Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 121 Çözümler 1 27 Mart 2022 #3 Heribert Yavuz dedi: Oyun geliştirici rozeti için Steam de oyun yayınlamanız lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi bir rozet kastetmiştim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2022
Heribert Yavuz dedi: Oyun geliştirici rozeti için Steam de oyun yayınlamanız lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi bir rozet kastetmiştim.