Steam dışı GTA 5 en ucuz nereden alınabilir?

CDKeys güvenilir site, alırsan sıkıntı oluşturmaz, fakat Social Club key'inin Türkiye'de çalışmaması gibi bir olay vardı zamanında, almadan önce araştırmanızı tavsiye ederim.

CDKeys güvenilir site, alırsan sıkıntı oluşturmaz, fakat Social Club key'inin Türkiye'de çalışmaması gibi bir olay vardı zamanında, almadan önce araştırmanızı tavsiye ederim.

1723363652074.png

Sorun olmayacak muhtemelen.

sağlam yerden almak istersen Epic Games ten bakabilirsin arada ciddi indirimlere gidiyor fiyatı dolar değil her gün fiyatı artmıyor yani steam de indirimde olmasına rağmen epic fiyatı indirimsiz daha ucuz bide indirime girerse ki yeni bitti yaz indirimleri ama beklersen uygun fiyata alırsın.

Gene de fiyat farkı oluyor şu an kinguinde 451TL'ye kod veriyor eğer güvenilirse buradan alacağım.

Sağlam yerden almak istersen Epic Games'ten bakabilirsin arada ciddi indirimlere gidiyor fiyatı dolar değil her gün fiyatı artmıyor yani Steam de indirimde olmasına rağmen Epic fiyatı indirimsiz daha ucuz bir de indirime girerse ki yeni bitti yaz indirimleri ama beklersen uygun fiyata alırsın.

Not: Kinguin'den aldım. Anında geldi sorunsuzdu.

Son düzenleme:
Gene de fiyat farkı oluyor şu an kinguinde 451TL'ye kod veriyor eğer güvenilirse buradan alacağım.

Not: Kinguin'den aldım. Anında geldi sorunsuzdu.
gayet iyi o halde, ben bilmiyordum orayı yanlış bilgilendirme olmaması için epic i önerdim memnunsanız iyi günlerde kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı