H Herkon Decapat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 3 8 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz gibi Steam üzerinden hiçbir şey indiremiyorum. Disk kullanımı 0, indirme hızı ise 3-4 bytes olarak değişiyor. Yaklaşık 3-4 gündür araştırıyorum, her şeyi yaptım ancak olmuyor. Yardımcı olabilecek va rmı?
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz gibi Steam üzerinden hiçbir şey indiremiyorum. Disk kullanımı 0, indirme hızı ise 3-4 bytes olarak değişiyor. Yaklaşık 3-4 gündür araştırıyorum, her şeyi yaptım ancak olmuyor. Yardımcı olabilecek va rmı?
VOT3X Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 64 Çözümler 1 Yer Azerbaijan 23 Mart 2020 #11 Çözümü Buldum Yardimci olacaksa eger Görev yoneticisinden disk kullanimi 100% ise сözümü şu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Artı 0 Eksi
Çözümü Buldum Yardimci olacaksa eger Görev yoneticisinden disk kullanimi 100% ise сözümü şu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .