M MertCan0012 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 Steam herhangi bir oyunu indiriyorum indirmesi bitiyor. Mesela 180 MB bitiyor disk yüklemesi kalıyor onda düşüş yaşanıyor 20-700 bytelarda sürünüyor. Bunun bir çözümü var mı?
Steam herhangi bir oyunu indiriyorum indirmesi bitiyor. Mesela 180 MB bitiyor disk yüklemesi kalıyor onda düşüş yaşanıyor 20-700 bytelarda sürünüyor. Bunun bir çözümü var mı?
morfinsamet Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 776 Çözümler 5 13 Haziran 2021 #2 Diskinde herhangi bir sorun olabilir steam kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Steam bazen oyun indikten sonra bir süre kurulum yapıyor ama 20byte e düşmez. Artı 0 Eksi
Diskinde herhangi bir sorun olabilir steam kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Steam bazen oyun indikten sonra bir süre kurulum yapıyor ama 20byte e düşmez.
KS KS M MertCan0012 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #3 morfinsamet dedi: Diskinde herhangi bir sorun olabilir steam kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Steam bazen oyun indikten sonra bir süre kurulum yapıyor ama 20byte e düşmez. Genişletmek için tıkla... @morfinsamet normalde böyle bir sorun yaşamıyordum yani arada bir oluodu çözümü yok yani Artı 0 Eksi
morfinsamet dedi: Diskinde herhangi bir sorun olabilir steam kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Steam bazen oyun indikten sonra bir süre kurulum yapıyor ama 20byte e düşmez. Genişletmek için tıkla... @morfinsamet normalde böyle bir sorun yaşamıyordum yani arada bir oluodu çözümü yok yani