A Artien Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #1 SSD veya HDD modeli Seagate Barracuda 1 TB HDD Ekran kartı RTX 4060 İşlemci Ryzen 5 5600X Merhaba paketinden yeni açtığım 1TB HDD Steam'de yazma hatası veriyor. Başka 1-2 oyun yüklerken sıkıntı çıkarmadı ama HD Tune ile taratınca hata veriyor. Sorunu nedir, HDD'm bozuk mu? Dosya Ekleri Screenshot_62.png 18,7 KB · Görüntüleme: 37 Screenshot_61.png 18,5 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2024
Merhaba paketinden yeni açtığım 1TB HDD Steam'de yazma hatası veriyor. Başka 1-2 oyun yüklerken sıkıntı çıkarmadı ama HD Tune ile taratınca hata veriyor. Sorunu nedir, HDD'm bozuk mu?
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.746 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #11 Artien dedi: Hocam testi yaptım test sırasında HDD klasörü açılıp duruyordu kendiliğinden. Genişletmek için tıkla... Kendiliğinden Tak çıkar yapıyor olabilir. Bence kabloları kontrol edin kabloda sıkıntı yoksa disk sıkıntılı bence değişim veya iade yapın. Artı 0 Eksi
Artien dedi: Hocam testi yaptım test sırasında HDD klasörü açılıp duruyordu kendiliğinden. Genişletmek için tıkla... Kendiliğinden Tak çıkar yapıyor olabilir. Bence kabloları kontrol edin kabloda sıkıntı yoksa disk sıkıntılı bence değişim veya iade yapın.
KS KS A Artien Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #12 Dorzi dedi: Kendiliğinden tak çıkar yapıyor olabilir. Bence kabloları kontrol edin kabloda sıkıntı yoksa disk sıkıntılı bence değişim veya iade yapın. Genişletmek için tıkla... SATA kablosunu değiştim şu an bir hata almadım sağ olun. Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Kendiliğinden tak çıkar yapıyor olabilir. Bence kabloları kontrol edin kabloda sıkıntı yoksa disk sıkıntılı bence değişim veya iade yapın. Genişletmek için tıkla... SATA kablosunu değiştim şu an bir hata almadım sağ olun.