Kauss Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #1 Steam'den oyun indirirken disk yazma hatası veriyor. C diskimde SSD, D diskimde HDD var ve ben Steam'ı HDD'ye kurdum. Steam'den indirme bölgesini İstanbul yaptım yine aynı.
Steam'den oyun indirirken disk yazma hatası veriyor. C diskimde SSD, D diskimde HDD var ve ben Steam'ı HDD'ye kurdum. Steam'den indirme bölgesini İstanbul yaptım yine aynı.
E EBÖB Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #2 Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı bu video sorunumu çözdü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı bu video sorunumu çözdü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et