Y Yavuz Cihat Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #1 Selamlar, bilgisayarıma CS; GO indirirken böyle bir hatayla karşılaştım. Steam'i sildim ve yeniden yükledim ama bir işe yaramadı ne yapmalıyım? Harrdiskte mi sorun var yoksa yazılımsal mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2021
Selamlar, bilgisayarıma CS; GO indirirken böyle bir hatayla karşılaştım. Steam'i sildim ve yeniden yükledim ama bir işe yaramadı ne yapmalıyım? Harrdiskte mi sorun var yoksa yazılımsal mı?
Kenedy12 Picopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #2 Dosyalarda bir sıkıntı vardır common klasörü içinde bozuk dosya var sanırım internette çözümü var bulamazsanız link atabilirim. Kenedy12 dedi: Dosyalarda bir sıkıntı vardır bozuk klasör veya dosya internette çözümü var bulamazsanız link atabilirim. Genişletmek için tıkla... Steam Disk Yazma Hatası Nasıl Çözülür? Oyun indirirken ve güncellerken ortaya çıkan Steam disk yazma hatasını çözebileceğiniz yöntemleri derledik. www.webtekno.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 1 Ağustos 2021
Dosyalarda bir sıkıntı vardır common klasörü içinde bozuk dosya var sanırım internette çözümü var bulamazsanız link atabilirim. Kenedy12 dedi: Dosyalarda bir sıkıntı vardır bozuk klasör veya dosya internette çözümü var bulamazsanız link atabilirim. Genişletmek için tıkla... Steam Disk Yazma Hatası Nasıl Çözülür? Oyun indirirken ve güncellerken ortaya çıkan Steam disk yazma hatasını çözebileceğiniz yöntemleri derledik. www.webtekno.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Y Yavuz Cihat Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #3 Kenedy12 dedi: Dosyalarda bir sıkıntı vardır common klasörü içinde bozuk dosya var sanırım internette çözümü var bulamazsanız link atabilirim. Steam Disk Yazma Hatası Nasıl Çözülür? Oyun indirirken ve güncellerken ortaya çıkan Steam disk yazma hatasını çözebileceğiniz yöntemleri derledik. www.webtekno.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Kenedy12 dedi: Dosyalarda bir sıkıntı vardır common klasörü içinde bozuk dosya var sanırım internette çözümü var bulamazsanız link atabilirim. Steam Disk Yazma Hatası Nasıl Çözülür? Oyun indirirken ve güncellerken ortaya çıkan Steam disk yazma hatasını çözebileceğiniz yöntemleri derledik. www.webtekno.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Kenedy12 Picopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #4 Yavuz Cihat dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.