Volter Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #1 Herhangi bir oyun yükleyecek olduğumda "disk yazma hatası" alıyorum. Hem SSD de hem de HDD de aynı sorun var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2021
Herhangi bir oyun yükleyecek olduğumda "disk yazma hatası" alıyorum. Hem SSD de hem de HDD de aynı sorun var.
Cevat Emre Koyun Hectopat Katılım 9 Mayıs 2016 Mesajlar 213 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji - oyun editörü 8 Eylül 2021 #2 Steam kütüphane klasöründe dosya eksik olabilir. Oyunları yedekleyin yapabiliyor iseniz Steam'i baştan kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Steam kütüphane klasöründe dosya eksik olabilir. Oyunları yedekleyin yapabiliyor iseniz Steam'i baştan kurmayı deneyin.
CHiBLaST Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 779 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #3 Volter dedi: Herhangi bir oyun yükleyecek olduğumda "disk yazma hatası" alıyorum. Hem SSD de hem de HDD de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Dün aynı sorun başıma geldi. Ayarlar>indirmeler>kütüphane yeri ayarı var oradan steamlibrary klasörlerini silip yeni klasör oluşturun. Artı 0 Eksi
Volter dedi: Herhangi bir oyun yükleyecek olduğumda "disk yazma hatası" alıyorum. Hem SSD de hem de HDD de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Dün aynı sorun başıma geldi. Ayarlar>indirmeler>kütüphane yeri ayarı var oradan steamlibrary klasörlerini silip yeni klasör oluşturun.