Steam disk yazma hatası

CILGINsosis2

Hectopat
Hocam merhaba, ben bilgisayar a format attım Windows C'deydi ve sadece C'yi sildim D de ise sadece oyunlar vardı GTA 5, Rainbow, Forza, Arma 3 Windows'u tekrar kurduktan sonra ise Steam'i indirdim ve doğrulama yaptım GTA 5 ve Arma 3 sorunsuz bir şekilde doğrulandı ve oynanır oldu fakat Rainbow ve Forza olmadı. Disk yazma hatası verip durdu, her şeyi denedim en sonunda hata veren oyunları sildim ve en baştan yüklemeye karar verdim. 8 GB indikten sonra disk yazma hatası tekrar veriyor, cidden kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar > indirmeler > kütüphane klasörleri buradan +'ya basarak farklı bir klasör seçin oraya kursun. Büyük ihtimal formattan sonra klasörü artık tanımıyor hale gelmiştir.

Hocam halettim ama senin yöntemin ile değil 2 gündür uğraşıyorum en sonunda HD Tune ile sağlık taraması yaptım ve çok fazla kırmızı nokta çıktı ve bir şey fark ettim diskin yazma hızı arada 4 MB-50 MB arası gidip geliyordu büyük ihtimalle SATA kablosu oynadı diyerek kasayı açtım ve baktım ki kablo hafif çıkmış eğer sizde de bu sorun olursa kasayı açıp hard disk kablolarını tak çıkar yapın ben yaptım ve çayır çayır çalışıyor. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı