Steam disk yazma hatası

newphilim

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Oyun indirirken ve güncelleme yaparken Steam'den sürekli olarak disk yazma hatası alıyorum. Nedeni ve çözümü hakkında fikri olan var mı? Bilgisayarımı ve Steam'ı kapatıp açtım. Oyunu silip yüklemeyi denedim. Disk bozuk dediği zaman uyarı verdiği dosyaları pak'ları silip yükledim. Çözüm olmadı fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen hocam bugün gidip alacağım. 240 GB 240 liraya denk geldi. Ama Windows 10 indirmem lazim önce ve bilgisayarda açılmıyor. Birilerinden indirip kurmam lazım. Windows 10 ücretsiz temiz nerden indirebilirim yardımcı olabilir misin ?
Valla dostum bende hazır flash var ondan direk yüklüyorum.
Onuda bizim pederden almıştım sorarım bu gün dönerim sana.

Merhaba newphlilim.
Steamı (D) Diskine taşımanı ve oyunu tekrar yüklemeni öneriyorum sorun çözülecektir.
İyi günler dilerim.
Merhaba,
Aynı sorun bende de vardı. Steam C: de kurulu ama oyunları D: ye yüklemek istiyordum. Sürekli disk yazma hatası veriyordu. Ama hard disk sağlam. Akşam Steam'ı silip D: ye yükledim. Akşamdan beride 30 tane oyun yükledim.(hepsi D: içerisinde steam ile aynı klasörde) Hata falan yok. Peki bu sorun neden oluyordu şimdiye kadar?
(C SSD, D HDD bu arada.)

Merhaba bende de aynı hata vardı yeni harddisk aldım sorun çözüldü.

Merhaba,
Aynı sorun bende de vardı. Steam C: de kurulu ama oyunları D: ye yüklemek istiyordum. Sürekli disk yazma hatası veriyordu. Ama hard disk sağlam. Akşam Steam'ı silip D: ye yükledim. Akşamdan beride 30 tane oyun yükledim.(hepsi D: içerisinde steam ile aynı klasörde) Hata falan yok. Peki bu sorun neden oluyordu şimdiye kadar?
(C SSD, D HDD bu arada.)
Merhaba dostum.
Onunla ilgili bir bilgim yok. Fakat bende çözümü arayınca böyle bi yöntem denedim oldu.
Bununda burada sorulduğunu görünce sorunu çözmek için söyledim.

Aynen hocam bugün gidip alacağım. 240 GB 240 liraya denk geldi. Ama Windows 10 indirmem lazim önce ve bilgisayarda açılmıyor. Birilerinden indirip kurmam lazım. Windows 10 ücretsiz temiz nerden indirebilirim yardımcı olabilir misin ?
Hocam ADATA SU630 gibi bir SSD ise alma. Ayrıca çöktü derken nasıl ve ne gibi şeyler yaşadın anlatır mısın? Harddisk öyle birden bire bozuldu denmez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı