Steam'de The Witcher 3'e gelen görsel yenilikleri denemek için oyunu indirmeye başladım. Ancak indirme tamamlandığında böyle bir hata aldım. İnternette aramam sonucunda "
Steam disk yazma hatası çözüm yöntemleri:
Yöntem #1: common klasöründeki bozuk dosyayı imha etmek.
Yöntem #2: dosya bütünlüğünü doğrulamak.
Yöntem #3: Steam'in önbelleğini temizlemek.
Yöntem #4: kurulumu başka bir diske yapmak.
Yöntem #5:Windows güvenlik duvarı'na istisna eklemek.
Yöntem #6: Steam'i yönetici olarak çalıştırmak.
Yöntem #7: Steam klasörünün “salt okunur” ayarını kapatmak.
Şeklinde çözümler buldum ancak hepsini denememe rağmen hiçbiri benim sorunuma çözüm olmadı. Bu sorunu yaşayan ya da çözümü bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Not: Bu 7 yöntemi denedikten sonra çözüm olmadığı için oyunun indirmesini iptal edip sıfırdan tekrar indirdim ancak aynı hatayı tekrar aldım.
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...
crystalmark.info
Direk programı açın. Diski seçin bilgileriniz gelecek.
Hocam biraz ilkel bir çözüm fakat; ben Forza Horizon 4 indirirken yarısında bu hata ile karşılaşmıştım oyun 1 2 bazen 5 GB inip hata veriyordu bende tam tekrar dene tuşunun olduğu yere mouseumu bırakıp makro kurdum hata düşünce otomatik devam ediyordu böyle böyle inmişti.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam oyundan kaynaklı bir hataydı benimkisi. Başka oyunları indirirken sorun çıkmıyordu. FIFA 23'ü silmeme rağmen çalışıyor falan gözüküyordu Windows Update yapınca anca çalışıyor gözükme sorunu çözülüp dosyalarını tam olarak silebilmiştim. Sonra sorun düzelmişti. FIFA kaynaklı bir sorundu yani benimkisi. Diğer oyunları indirirken anı sorun var mı bir bakın.
Hocam biraz ilkel bir çözüm fakat; ben Forza Horizon 4 indirirken yarısında bu hata ile karşılaşmıştım oyun 1 2 bazen 5 GB inip hata veriyordu bende tam tekrar dene tuşunun olduğu yere mouseumu bırakıp makro kurdum hata düşünce otomatik devam ediyordu böyle böyle inmişti.