DoctorSamet Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Hard diskten sildigim Steam oyunları yer açmıyor. Ornegın R6 sildim, silmeden once 60GB yer varken sildim oyunu programlardan falanda kaldırdın hala 60 GB yer var. Sonra başka bir oyun ıcınde aynı sorunu yasadım. Neden oluyor bu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
Hard diskten sildigim Steam oyunları yer açmıyor. Ornegın R6 sildim, silmeden once 60GB yer varken sildim oyunu programlardan falanda kaldırdın hala 60 GB yer var. Sonra başka bir oyun ıcınde aynı sorunu yasadım. Neden oluyor bu?
ozenbora99 Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 426 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #2 Geri dönüşüm kutusuna baktınız mı?
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.518 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 Saçma bir soru gibi gelebilir ama yanlış anlamayın, steam üzerinden sildiniz değil mi?
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #4 WizTree türevi bir program ile "disk analizi" yap; diski en çok hangi dosyalar meşgul ediyor öğren. Program Ekle/Kaldır'dan kaldırdıktan sonra kalıntıları kalmış olabilir, bilemeyiz.
WizTree türevi bir program ile "disk analizi" yap; diski en çok hangi dosyalar meşgul ediyor öğren. Program Ekle/Kaldır'dan kaldırdıktan sonra kalıntıları kalmış olabilir, bilemeyiz.
DoctorSamet Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #5 ozenbora99 dedi: Geri dönüşüm kutusuna baktınız mı? Genişletmek için tıkla... evet oradada yok Birisiokadar dedi: Saçma bir soru gibi gelebilir ama yanlış anlamayın, steam üzerinden sildiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... sildim
ozenbora99 dedi: Geri dönüşüm kutusuna baktınız mı? Genişletmek için tıkla... evet oradada yok Birisiokadar dedi: Saçma bir soru gibi gelebilir ama yanlış anlamayın, steam üzerinden sildiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... sildim
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #6 C/Programfiles86:Steam:steamapps:common içinden kalan dosyaları kendiniz silin.