Steam Steam dolandırıcılara dikkat!

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
Merhaba bir arkadaşımdan Steam'de böyle bir mesaj geldi, bende böyle bir bakiye atmayacağını bildiğim için hesabının çalındığını düşündüm. Ve haklı çıktım. Sitenin URL'sine baktığınızda farklılığı görebiliyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam dün bir arkadaşın Steam envanterini boşaltmışlardı. Dikkatlı olun ve 2 adımlı doğrulamayı etkinleştirin.
İyi sosyaller.
ss2.PNG
ss3.PNG

Merhaba bir arkadaşımdan Steam'de böyle bir mesaj geldi, bende böyle bir bakiye atmayacağını bildiğim için hesabının çalındığını düşündüm. Ve haklı çıktım. Sitenin URL'sine baktığınızda farklılığı görebiliyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam dün bir arkadaşın Steam envanterini boşaltmışlardı. Dikkatlı olun ve 2 adımlı doğrulamayı etkinleştirin.
İyi sosyaller.
Eki Görüntüle 1703729Eki Görüntüle 1703730
Bana da bir arkadaşımdan geldi. Linke tıklamadan profili raporladım.

Google Chrome dolandırıcı site diyor direkt. Tarayıcılar sahte ve klon sitelere karşı uyarıyor artık yavaş yavaş.

Geçen de böyle bir mesajı Steam Technopat grubuna attılar. Bunlara inanmamak lazım artık, kimse kimseye bedava bir şey vermez 😀

Bazen ünlü CS oyuncularının eski yayın geçmişlerini açıp Twitch'te altına da Free knife yazıyorlar. İnan ufak arkadaşlarımız oluyordur illaki :)

1 aydır falan 50 kere atmışlardır bu linki bana. Engellemek de istemiyorum ama boş bir anıma gelip tıklarsam üzülürüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı